Portal: Revolution nabídne 7 hodin zábavy, nový příběh a možnosti
i Zdroj: Second Face Software
Portal 2 Novinka Portal: Revolution nabídne 7 hodin zábavy, nový příběh a možnosti

Portal: Revolution nabídne 7 hodin zábavy, nový příběh a možnosti

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 1. 2024 11:00

Milujete sérii Portal, ale už vás nebaví chodit stále dokola? Potom je toto fanouškovské rozšíření právě pro vás. Portal: Revolution nabízí mnoho nového a až 7 hodin zábavy.

Reklama

Říkali jste, že Valve s třetím dílem svých slavných sérií nepřijde? Tak to jste nejspíše měli pravdu. Opět museli úřadovat sami hráči, fanoušci a módeři. Na Steamu před několika málo dny vyšlo Portal: Revolution, které svým vizuálem, ale i možnostmi a délkou můžeme považovat doslova za další díl

Portal: Revolution je ke stažení zcela zdarma, abyste jej však rozjeli, budete potřebovat základní hru Portal 2, tu však například na Steamu seženete za pár korun (aktuálně asi za 25 Kč).

Portal: Revolution

Nabídne vlastní příběh - podle autorů je zasazen mezi Portal a Portal 2. Těšit se pak můžeme na zcela nové úrovně, možnosti, novou laserovou kostku a 5 - 7 hodin čisté zábavy.

Portal: Revolutions hádanky začínají tam, kde Portal 2 končí, ale nebojte se. Naučíte se všechny nové mechaniky a pokročilé portálové triky. Prostřednictvím přísného testování hry jsme zajistili, že každý hráč dokáže vyřešit hádanky. Ačkoli jen velmi málo komor vyžaduje odpalování portálů ve vzduchu, žádné hádanky nevyžadují pokročilý složitý pohyb,” píše se v oficiálním popisku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama