Poppy Playtime Chapter 3 odloženo na začátek roku 2024
i Zdroj: Mob Entertainment
Novinka Poppy Playtime Chapter 3 odloženo na začátek roku 2024

Poppy Playtime Chapter 3 odloženo na začátek roku 2024

David Vondráček

David Vondráček

14. 12. 2023 15:00

Už nějakou dobu se o tom spekulovalo, až to nakonec vývojáři z Mob Entertainment sami potvrdili. Tvůrci hry se omluvili, chtějí hru vydat přesně tak, jak si původně představovali.

Reklama

Třetí kapitola hry Poppy Playtime je už mnohými očekávána, a přestože na stránce Steamu je stále datum vydání v roce 2023,  jistě se to v tomto roce už nestihne. Vývojáři se na Twitteru omluvili, že to v tomto roce už nestihnou. 

Poppy Playtime Chapter 3 odloženo na začátek roku 2024
i Zdroj: Twitter / Mob Entertainment

Je určitě škoda, že se hry letos nedočkáme, na druhou stranu vývojáři alespoň vypustili do světa několik dalších informací o hře. Naším hlavním protivníkem ve třetí kapitole bude velká fialová kočka, zvaná CatNap nebo také experiment 1188. Zatímco Mommy Long Legs ve druhé kapitole mohla natahovat své končetiny, Catnap může manipulovat se svým vzhledem. Dokáže se tak zvětšit do velikosti několika metrů nebo naopak zmenšit na velikost malé myši. Jeho hlavní zbraní je nicméně plyn, který vypouští z úst, ten má silně uspávací účinky. 

Catnap měl na starost úsek sirotčince, zvaný Home Sweet Home. Jeho úkolem bylo hlídat sirotky, na kterých se prováděli experimenty a ujistit se, že žádný neuteče. Poté, co celá událost vyšla na povrch, byl Catnap uzamčen v oblasti Playcare, kde se má třetí část hry odehrávat. Catnap má sloužit hlavnímu záporákovi celé hry, prototypu 1006, o kterém byla řeč na konci druhé kapitoly. Catnap ho uctívá jako boha a  plní jeho přání. Tvrdě pak trestá nevěřící, kteří jeho "boha„ hanobí.

Catnap byl i součástí sady hraček smějících se zvířátek. Z kolekce byl ale nakonec stažen, neboť si rodiče stěžovali, že Catnap způsobuje noční můry jejich dětem. 

Zde se můžete podívat na první gameplay trailer ze hry. Kromě Catnapa v něm můžeme vidět i Poppy, Missy nebo i další smějící se zvířátka, kteří budou Catnapovi pomáhat k tomu, aby vás dostali. 

Třetí kapitola hry bude tedy podle všech informací skutečně ta nejhororovější. " Přátelské„ prostory továrny vyměníme za temné prostory Playcaru, kde vládne Catnap.  

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama