Pokémon Trading Card Game je nová free-to-play hra, přichází na PC a mobily
i Zdroj: Pokémon Company
Novinka Pokémon Trading Card Game je nová free-to-play hra, přichází na PC a mobily

Pokémon Trading Card Game je nová free-to-play hra, přichází na PC a mobily

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 2. 2024 17:00

Pokémon Trading Card Game je zbrusu nová sběratelská hra, kterou má hráčům nahradit klasické sbírání karet, které známe již od roku 1996. K dispozici je zdarma.

Reklama

Společnost Pokémon Company společně s Creatures Inc. během pár minut staré konference oznámily free-to-play hru Pokémon Trading Card Game. V té se hráči stanou sběrateli virtuálních kartiček přesně tak, jako tomu bylo s těmi fyzickými od roku 1996. Ty ještě jistě máme někteří doma, a dnešní děti v našich trendech pokračují. Nyní přichází moderní, mobilní verze, teď už nebude nutné s sebou tahat celá tabla plných karet, postačí nám vytáhnout telefon nebo se přihlásit do desktopové verze.

Vyvinuli jsme nová zjednodušená herní pravidla založená na našem stávajícím bojovém systému, takže si můžete užít rychlou bitvu ve volných chvílích vašeho dne.

Stojí v oficiálním popisku hry. Vše funguje tak, jako doposud. Hráči mohou sbírat karty, vyměňovat nebo bojovat mezi sebou. Na vše už se můžete podívat sami, a to stažením aplikace ve verzích iOS, Android, PC nebo Mac

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama