PlayStation 5 dostane další exkluzivitu, představuje se hra Unending Dawn
i Zdroj: Parcae's Fate Studio
Novinka PlayStation 5 dostane další exkluzivitu, představuje se hra Unending Dawn

PlayStation 5 dostane další exkluzivitu, představuje se hra Unending Dawn

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 4. 2024 19:00

Na konzole PlayStation 5 míří překvapivě nová exkluzivní hra. Vzniká v Unreal Engine 5 a nabídne obří otevřený svět, navíc se inspiruje hrami jako Elden Ring nebo Wo Long.

Reklama

Konzolisté s PlayStation 5 by už brzy mohli přivítat další exkluzivní hru. Unending Dawn vzniká pod čínským studiem Parcae's Fate, které původně tento projekt oznámilo na iOS a Android. Unending Dawn vzniká v Unreal Engine 5 a nabídne velký otevřený svět. Celkově pak působí jako mix několika úspěšných her, zejména Elden Ring, Sekiro či Wo Long. Datum vydání je prozatím záhadou, buďte však naladěni, brzy jej snad studio zveřejní.

Z hlubin temnoty za zdánlivou realitou vystupují bytosti bez hmotné podstaty, zatímco na nebi se vinou podivné barvy, jež naplňují zemi hněvem a zákazem. Civilizace vybudované na vrstvách minulosti, víra založená na lžích – vše, čím se lidstvo chlubí, se v den „Nekonečného úsvitu“ rozplynulo do prachu. Přesto někteří jdou po cestě poznání, nedostupné pro běžné smrtelníky, nesoucí kletbu plnou barev, jež je nakonec zničí, a chrání naději, jež udržuje svět v existenci. Stojí v popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama