Phantom Blade Zero Novinka Phantom Blade Zero poběží na konzoli PlayStation 5 při 60FPS, a další podrobnosti

Phantom Blade Zero poběží na konzoli PlayStation 5 při 60FPS, a další podrobnosti

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 7. 2023 16:56

Phantom Blade Zero patřilo mezi nejlepší hry, které se objevily na konferenci PlayStation Showcase 2023. A dnes tu máme dalších pár detailů, tvůrci v rozhovoru prozradili nové podrobnosti, ale především, že chystají pro konzolisty podporu 60FPS.

Reklama

Pamatujete ještě na letošní PlayStation Showcase, kde mezi největší překvapení patřila RPG hra Phantom Blade Zero? Čínské studio S-Game předvedlo, že kromě mobilních her, bude umět vytvořit i prvotřídní titul pro PlayStation a PC, výrazně jim k tomu pomůže Unreal Engine 5, o kterém říkají,

s Unreal Engine 5 můžeme snadno dosáhnout ohromujících vizuálů, aniž bychom potřebovali velký technický tým,

což autoři hry jasně dokázali během show PlayStationu. V rozhovoru studio následně také prozradilo, že na hráče čeká spousty zajímavých zbraní, mnoho druhů bossů a fiktivní 100 procentně originální svět založený na kultuře Wuxia ("Wu-sia je čínský žánr fikčních děl s bojovým uměním, především románů a filmů. Protagonisté těchto děl se vyznačují vojenskou či bojovou zručností a smyslem pro spravedlnost, odvahou a galantností, čímž se žánr podobá evropskému rytířskému románu" - Wiki).

Phantom Blade Zero si hráči na PS5 užijí s 60FPS

V rozhovoru také padla otázka, zda-li se hráči s konzolí PlayStation 5 mohou těšit na režim s 60FPS. Na to jsme dostali velmi jasnou odpověď. “Ano, pokud vše půjde podle plánu, máme v úmyslu nabídnout dva režimy: 2K při 60fps a 4K při 30fps.” Hledají však ještě způsob, jak hráčům nabídnout hraní ve 4K a 60FPS, nicméně my doufáme, že kvůli tomu něco neosekají, myslím, že 2K nám bude stačit, co myslíte vy? Phantom Blade Zero je slibně vypadající souls-like RPG hra, která je v současnosti v plánu pouze pro PC a PlayStation 5, je ale pravděpodobné, že se ji nakonec dočkají také majitelé konzolí Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama