Perfect Dark Novinka Perfect Dark je stále roky daleko, nemusí stihnout ani dříve avizovaný rok 2025

Perfect Dark je stále roky daleko, nemusí stihnout ani dříve avizovaný rok 2025

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 6. 2023 10:16

“Perfect Dark je stále roky daleko”, tvrdí většina z ex-vývojářů, navíc jak se ukázalo, vývoj je stále na úplném začátku, což by odpovídalo nedávnému tvrzení, že hra vyjde nejdříve v roce 2025.

Reklama

Vždy, když Microsoft mluvil o svém novém interním vývojářskému týmu The Initiative, nešetřil chválou, jak jde o nejtalentovanější studio v Xbox Game Studios, nicméně právě oni, jak se zdá, mají největší problémy, přičemž v týmu je skutečně mnoho herních expertů, kteří se dříve podíleli například na hrách jako The Last of Us, GTA 5, Red Dead Redemption 2 nebo Tomb Raider.

The Initiative už od roku 2018 pracuje na příběhové detektivní hře Perfect Dark, kterou oznámili CGI trailerem v roce 2020 během konference The Game Awards. Trailer toho příliš neprozradil, nebylo totiž co, jak se nyní provalilo, hra ještě zdaleka nebyla ve stavu, aby tvůrci něco ukázali - zkrátka nic z traileru nepocházelo ze hry. Že není něco v pořádku pak naznačila velká spolupráce se studiem Crystal Dynamics (tvůrci nové série Tomb Raider), kteří od roku 2021 s The Initiative makají na Perfect Dark. V tu dobu se navíc objevila informace, že vývoj prošel restarem a tak se začínalo od začátku, to nyní také pro IGN potvrdilo několik ex-vývojářů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama