Pedro Pascal údajně jedná o roli Reeda Richardse z Fantastické čtyřky
i Zdroj: HBO
Filmy a seriály Novinka Pedro Pascal údajně jedná o roli Reeda Richardse z Fantastické čtyřky

Pedro Pascal údajně jedná o roli Reeda Richardse z Fantastické čtyřky

Richard Šimáček

Richard Šimáček

16. 11. 2023 08:00

Reeda Richardse z Fantastické čtyřky si možná zahraje Pedro Pascal. Byla by to tak jeho další zásadní role po seriálech Last of Us a Mandalorian. MCU by tak získalo další hvězdu.

Reklama

Pascal prý o roli jedná, i když zatím není nic definitivně rozhodnuto. První zvěsti se objevily minulý týden a nakonec vzplanuly na sociálních sítích, přičemž zdroje Deadline údajně tvrdí, že rozhovory se ubírají „správným směrem“. Fantastická čtyřka by se údajně měla začít natáčet příští rok a režie se ujme Matt Shakman.

Pokud by se dohoda uskutečnila, Pascal by se ujal role Reeda Richardse po Johnu Krasinském, který si v roce 2022 zahrál cameo v Multiverse of Madness jako vůdce Fantastické čtyřky. Krasinski byl údajně obsazen kvůli „poptávce fanoušků“, ale nakonec nebyl do MCU pozván zpět. Jde v stopách Ioana Gruffudda, který hrál Mistra Fantastica v předchozích iteracích Fantastické čtyřky.

Vzhledem k tomu, že v MCU naplno funguje multiverzum, dává tak přeobsazení role víceméně smysl. A v Pascalovi by MCU získalo další hvězdu, na které by se dalo vydělat.

Pascal v poslední době stoupá v Hollywoodu díky úspěchu filmů The Last of Us a The Mandalorian. Dříve se proslavil jako Rudá zmije v seriálu Hra o trůny. Mezi Pascalovy nadcházející projekty patří Gladiátor 2, jehož produkce by měla být teď obnovena, když skončila stávka hollywoodských herců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama