Pátá série seriálu Stranger Things se oficiálně začala natáčet
i Zdroj: Netflix
Filmy a seriály Novinka Pátá série seriálu Stranger Things se oficiálně začala natáčet

Pátá série seriálu Stranger Things se oficiálně začala natáčet

Richard Šimáček

Richard Šimáček

8. 1. 2024 19:00

Po zpoždění způsobeném stávkou scénáristů je pátá a poslední série seriálu Stranger Things oficiálně ve výrobě. Na oslavu tohoto okamžiku Netflix zveřejnil i fotografii herců na placu.

Reklama

Pátá a poslední série seriálu Stranger Things se začala oficiálně natáčet. Ačkoli jsme se o očekávané sérii nedozvěděli nic bližšího, tato zpráva představuje velký milník pro seriál, který poprvé začal vznikat v roce 2016. Seriál za tu dobu ušel obrovskou cestu a stal se velice populárním.

Na fotografii níže si můžete prohlédnout celé herecké obsazení seriálu. Najdeme zde: Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, David Harbour, Winona Ryder, Cara Buono, Joe Keery, Amybeth McNulty, Charlie Heaton, Brett Gelman, Maya Hawke, Natalia Dyer, Jamie Campbell Bower, Priah Ferguson, Linda Hamilton, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Ross Duffer, Matt Duffer, Finn Wolfhard a Sadie Sink.

Pátá série seriálu Stranger Things se oficiálně začala natáčet
i Zdroj: Netflix

Na place se také objevila Linda Hamilton z Terminátora, která se k seriálu připojila už v červnu 2023 a tohle je náš první pohled na ni se zbytkem týmu. O její postavě však stále nic nevíme.

Netflix také dříve odhalil úplně první řádky scénáře 5. série a to, že první epizoda se bude jmenovat “Chapter One: The Crawl”. Jak již bylo zmíněno, produkce páté a závěrečné série Stranger Things měla začít již loni, ale stávka scénáristů vše zastavila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama