Paranormal Activity konečně dostane oficiální herní adaptaci
i Zdroj: Spite.cz / Copilot
Paranormal Activity Novinka Paranormal Activity konečně dostane oficiální herní adaptaci

Paranormal Activity konečně dostane oficiální herní adaptaci

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 2. 2024 12:00

Úspěšná filmová série Paranormal Activity od Paramount dostane oficiální herní adaptaci. Připraví ji studio DreadXP, které se s fanoušky podělilo o první trailer.

Reklama

Fanoušci série Paranormal Activity, máme pro vás parádní zprávy. Vydavatelství DreadXP a tvůrčí celek DarkStone Digital před několika málo hodinami oznámily herní adaptaci pod názvem Paranormal Activity: Found Footage.

Co přibližně očekávat asi všichni víme, nicméně v tuto chvíli není dostupný žádný oficiální popisek, vidět můžeme pouze níže přiložený trailer. Hry bychom se na PC a konzolích měli dočkat v průběhu roku 2026.

Co je Paranormal Activity?

Série Paranormal Activity se skládá z celkem šesti filmů, které se zaměřují na různé příběhy spojené s nadpřirozenými jevy a duchy. 

Každý film se snaží rozvinout příběh o nadpřirozených událostech, ačkoliv se v průběhu série mění prostředí, postavy a koncepty. Celkově série Paranormal Activity získala velkou popularitu díky svému napínavému příběhu a schopnosti vytvářet atmosféru strachu pomocí jednoduchých, ale efektivních metod.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama