Paralives je nový simulátor života, který má konkurovat simíkům
i Zdroj: Alex Massé and team
Článek Paralives je nový simulátor života, který má konkurovat simíkům

Paralives je nový simulátor života, který má konkurovat simíkům

David Vondráček

David Vondráček

19. 2. 2024 17:40

Vývojář Alex Massé pro nás chystá nový simulátor života, který má konkurovat hře The Sims. Po chystaném Life by You tak přichází další možný konkurent.

Reklama

Na první pohled se hra Paralives od hry The Sims nijak příliš neliší. Vytvoříte si postavu, její osobnost, postavíte dům a zkrátka žijete život vaší postavy, v čem by tedy tato hra měla být lepší? Jde například o samotný život vaší postavy. Představte si že vaše postava má koníček poslouchání hudby a pracuje v kavárně. Po nějaké době vám hra nabídne vylepšení ze kterých si můžete vybrat  a jednou z nich může být i poslouchání hudby během práce, zkrátka že můžete spojit příjemné s užitečným. 

Vaše postava se stejně jako my také neustále v životě rozvijí a tím můžete získat nové dovednosti. Hra nám slibuje i vytvoření vaší postavy od hlavy až k patě a rozhodovat můžete o každém detailu. Můžete také cestovat kam jen chcete. Na pláž, do hor, restaurací, záleží jen na vás. Tvůrci navíc slíbili, že hra bude podporovat modifikace. Sami vývojáři se pak označují jako milovníci sumátorů, kteří Paralives vytvořili z podporou komunity a hráčů, aby vytvořili co nejlepší zážitek. 

"Žiješ a pak zemřeš. Ale aspoň to udělej v pěkném domě! Paralives je připravovaná simulace života. Postavte si dům snů, vytvořte si několik postav a spravujte jejich životy podle svých představ!„ Tohle si o hře můžete přečíst na Steamu.

Co všechno hra nabídne a nenabídne, na to si ještě nějakou tu dobu počkáme. Hra by měla vyjít na začátku roku 2025 formou early accesu. V češtině bohužel nebude. Hra bude dostupná pouze na PC a Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama