Paradox znovu-představil RPG hru Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
i Zdroj: Paradox Interactive
Bloodlines 2 Novinka Paradox znovu-představil RPG hru Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Paradox znovu-představil RPG hru Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 9. 2023 09:30

Moc nechybělo a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 mohlo být definitivně zrušeno. Naštěstí si vydavatelství Paradox pláclo s týmem The Chinese Room. Podívejte na "první" trailer, známe i přibližné datum vydání.

Reklama

Jak jistě většina z vás dobře ví, Bloodlines 2 v minulosti neprocházelo příliš kvalitním vývojem a nechybělo moc, a hra byla definitivně zrušena. Paradox ji však zachránil, našel nového partnera a hru restartoval. Nyní ji máme po letech znovu-oznámenou. Na Bloodlines 2 nově pracuje britské studio The Chinese Room (kde zároveň vzniká hororová hra Still Wakes the Deep. Tvůrčí celek se pak v minulosti podepsal například pod hry jako Everybody’s Gone to the Rapture, Amnesia: A Machine for Pigs nebo Dear Esther.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 vyjde na konci roku 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Nedávné datum vydání, které se objevilo na stránkách distributora je tak chybné. To uvádělo již 27. října 2023, což se zdálo podezřele brzy. Níže už “první” trailer z rukou The Chinese Room.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama