Oznámení Metal Gear Solid Remake pro PS5 je prý velmi blízko
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Oznámení Metal Gear Solid Remake pro PS5 je prý velmi blízko

Oznámení Metal Gear Solid Remake pro PS5 je prý velmi blízko

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 12. 2022 19:23

To, že vzniká remake Metal Gear Solid, o tom se píše skoro dva roky, nicméně nyní zdroje tvrdí, že brzy přijde jeho odhalení.

Reklama

Již začátkem roku 2021 internet obletěla informace, že se blíží oznámení remaku Metal Gear Solid, alespoň to tvrdil dabér původního dílu z roku 1987. Další zdroje pak uvedly, že by mělo jít o exkluzivní remake pro konzoli PlayStation 5.

O pár měsíců později měl jeden z vývojářů studia Virtuos Games ve svém profilu vyplněné, že pracuje na AAA remaku Metal Gear Solid 3, který již má být v prokročilé fázi vývoje. Jedinou informaci, kterou v rámci profilu prozradil byla, že hra dostane 4K rozlišení. 

Na úplném začátku září letošního roku pak server VGC přišel s tím, že Konami chystá remastery trilogie Metal Gear Solid 1 - 3. Bude opravdu zajímavé sledovat, co se vlastně chystá, server AreaJugnes totiž dnes oznámil, že jeho zdroje uvedly, že již velmi brzy dojde o odhalení právě remaku Metal Gear Solid, jak se původně psalo. A klidně by to mohlo být již na The Game Awards 2022, které odstartuje 9. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama