Open Roads je nová příběhová adventura s hvězdným obsazením
i Zdroj: Open Roads Team
Novinka Open Roads je nová příběhová adventura s hvězdným obsazením

Open Roads je nová příběhová adventura s hvězdným obsazením

David Vondráček

David Vondráček

24. 2. 2024 10:45

Annapurna Interactive se chystá vydat hru od studia Open Roads Team, který vypráví příběh matky a dcery na cestě za odhalením dávných tajemství. Vítejte v Open Roads.

Reklama

Samotný vývoj hry nebyl vůbec jednoduchý. Hra začala původně ve studiu Fullbright, kvůli neshodám s vedením se ale tým pracují na hře od toho studia odtrhl a vytvořili si své vlastní, tedy, Open Roads Team. A co ve hře půjde? Hra sleduje komplikovaný vztah svobodné matky Opal a její dcery Tess. Společně objeví ve svém domě tajnou skrýš, plnou poznámek a dopisů, odkazující na dávnou minulost, rodinná tajemství i ztracený poklad. Na toto dobrodružství nejen že nikdy nezapomenou ale možná k sobě najdou i cestu..nebo poznají, že některé dveře by měli zůstat navždy zavřené.

Hlavním postavám v Open Roads propůjčili poměrně známé tváře. V roli Tess se představí herečka Kaitlyn Dever, nominovaná na cenu zlatý globus za filmy Unbelievable a Dopesick a která je známá i ze hry Uncharted 4 v roli Cassie. Matku Opal pak dabuje držitelka zlatého globusu Keri Russell. Tu zase můžeme znát z filmu Mission Impossible nebo Star Wars : Rise of Skywalker.  Asi vás tedy nepřekvapí, že hra bude vesměs o interaktivních dialozích. Vše se pak bude odehrávat ve výtvarném stylu s ručně animovanými postavami, čímž má celé dobrodružství skutečně ožít. 

Od Open Roads neočekávejte žádné nepřátele, nebezpečí, nebo akci, jako spíš emoce, dialogy, prozkoumávaní a odhalování pravdy a někde na cestě za tímhle vším sledujeme vztah matky s dcerou, kteří se k sobě snaží najít cestu.

"Dlouho ztracená rodinná tajemství. Náznaky skrytého bohatství. A míle před spaním. Vztah Tess Devineové s její matkou nebyl nikdy jednoduchý, ale nyní se společně vydají na cestu do minulosti, na kterou nikdy nezapomenou.„ Tak o Open Roads mluví popisek na Steamu.

Open Roads vychází 28. března. Hra bude dostupná na PC, PS4 a PS5, Xbox One, Xbox sérii X/S a také Nintendo Switch. Hra v češtině bohužel nebude. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama