Oficiálně: Warhorse se chystají oznámit novou hru
i Zdroj: Warhorse Studios s.r.o.
Novinka Oficiálně: Warhorse se chystají oznámit novou hru

Oficiálně: Warhorse se chystají oznámit novou hru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 4. 2024 07:00

České studio Warhorse, které stojí za legendárním RPG Kingdom Come: Deliverance, se chystá oznámit novou hru. Dle dostupného obrázku asi tušíme, o co půjde.

Reklama

Blíží se velký den! České studio Warhorse před několika málo hodinami oficiálně oznámilo, že již příští týden ve čtvrtek 18. dubna 2024 dojde k odhalení nové hry. K dispozici nám tvůrci poskytli také první artwork, který pravděpodobně naznačuje, co asi očekávat.

Již několik posledních let se mluví o možném pokračování velmi oblíbené a úspěšné RPG hry Kingdom Come: Deliverance, která končí otevřeným příběhem. Dodnes však nikdo nic neprozradil a tak nezbývá, než si ještě pár dnů počkat. 

Co se týče české scény, již několik známých osobností mělo šanci nový projekt vidět, a názor? Například streamer Mazarini, řekl: “Měl jsem možnost vidět celkem dost ze hry a jsem brutálně nadšený! Měl jsem tak trochu TOP GUN: Maverick moment, kdy jsem se u toho jen šťastně usmíval a těšil si, až si to zahraju. Máte se fakt na co těšit!

Jak se na novou hru těšíte vy? Dejte nám vědět do komentářů. A klidně hoďte i tip, co myslíte, že odhalí. My doslova věříme v Kingdom Come 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama