Oficiálně, E3 2022 se definitivně ruší
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Oficiálně, E3 2022 se definitivně ruší

Oficiálně, E3 2022 se definitivně ruší

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 4. 2022 10:31

Spekulace ohledně zrušené E3 2022 se bohužel potvrdily. Stejně jako ve 2020 neproběhne ani digitálně, potvrdila společnost ESA.

Reklama

Zhruba v polovině ledna se objevily informace, které tvrdily, že E3 v roce 2022 neproběhne, a to ani digitálně. Původně se E3 považovala za nejlepší a největší herní veletrh, nicméně v posledních letech jej začaly opuštět největší herní studia a vše šlo pomalu do kopru, včetně kvality celého veletrhu. 

A možná to je důvod, proč letos neproběhne fyzicky ani digitálně, oznámila společnost ESA, která dlouhé roky E3 provozovala. Nyní je však otázkou, zda se E3 někdy vrátí. A pokud se ptáte, co bude s prezentacemi Xbox nebo Ubisoftu,které patřily mezi největší, tak nebojte, obě společnosti chystají velké, vlastní akce.

Smutnit hráči ale nemusí, během června, kdy se konala E3 proběhnou další zajímavé show, jako například  Summer Game Fest 2022, který odmoderuje oblíbený Geoff Keighley. Ten slibuje spousty očekávaných her a několik oznámení! Přesný datum akce bude brzy oznámen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama