Off the Grid na prvních gameplay záběrech. Dokáže nový battle-royale přebrat hráče konkurenci v podobě Warzone či Apex legends?
i Zdroj: Gunzilla Games Studio
Off The Grid Novinka Off the Grid na prvních gameplay záběrech. Dokáže nový battle-royale přebrat hráče konkurenci v podobě Warzone či Apex legends?

Off the Grid na prvních gameplay záběrech. Dokáže nový battle-royale přebrat hráče konkurenci v podobě Warzone či Apex legends?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 8. 2023 08:00

Battle-royale akce Off the Grid od Gunzilla Games se po více než roce od oznámení ukázala na prvních gameplay záběrech. Hráči hru okamžitě zkritizovali – hlavně za příšernou kvalitu videa, kde hra běží jen na pár FPS.

Reklama

Připravujeme battle-royale 2.0”, oznámilo studio Gunzilla Games před více než rokem. Jsou si jistí, že ačkoliv o nové battle-royaly nebyl příliš zájem, jejich novinky a inovace hráči ocení. Dokážou ale přebrat ty miliony hráčů, kteří jsou věrní stálicím jako PUBG, Fortnite, Call of Duty: Warzone 2.0 nebo Apex Legends? Konkurovat takovým hrám jistě nebude jednoduché, musejí zkrátka přijít s něčím naprosto originálním. Dnes můžeme vidět vůbec první gameplay a reakce hráčů? “Hezky prezentujete hru, těch 10FPS je ostuda.” A podobných reakcí je pod videem na YouTube spousty - a my s nimi souhlasíme. Takhle jsme si představení této hry nepředstavovali.

Off the Grid nabídne nové a inovativní herní mechaniky

Doplnil šéf studia Gunzilla Games, Vlad Korolov. Off the Grid stále nedostal konkrétní datum vydání, tvůrci však nadále počítají ještě s letošním rokem. Hra je naplánována na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama