Odehraje se The Division 3 v Chicagu? Bývalý vývojář prozradil detaily
i Zdroj: Spite.cz / Gencraft
Novinka Odehraje se The Division 3 v Chicagu? Bývalý vývojář prozradil detaily

Odehraje se The Division 3 v Chicagu? Bývalý vývojář prozradil detaily

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 4. 2024 11:00

Vývojář, kterého měl Ubisoft v uplynulých dnech propustit, se rozhodl, že se s veřejností podělí o detaily ohledně The Division 3. Údajně se podíváme do Chicaga a těšit se máme na nové mechaniky.

Reklama

Má ještě Ubisoft vůbec co nabídnout? Poslední roky byly slabší, avšak upřímně, pojďme si říct, celou společnost co se týče příběhových her zachraňuje studio Massive, které přineslo například sérii The Division nebo hru Avatar: Frontiers of Pandora. V současné době pak pracuje na očekávaném open-worldu Star Wars: Outlaws a v září potvrzeném The Division 3.

Zatím co Star Wars hra dorazí již v průběhu letoška, The Division 3 bude podstatně dál, odhadujeme nejdříve rok 2026. O trojce aktuálně z oficiálních zdrojů nevíme vůbec nic, něco málo měl ale prozradit vývojář, který byl v uplynulých dnech propuštěn v rámci restrukturalizace. Předem upozorňujeme, že se informace nakonec nemusí shodovat s finální hrou.

Ubisoft oficiálně potvrdil vývoj The Division 3
i Zdroj: Ubisoft Massive

Ubisoft oficiálně potvrdil vývoj The Division 3

Ubisoft skrze oficiální web prozradil, že profesionál Julian Gerighty ze studia Massive pomalu chystá The Division 3.…

22. 9. 2023 07:00

The Division 3 v Chicagu?

Zatím co první díl z roku 2015 vzal hráče do krásného vánočního New Yorku, ve druhém díle jsme se podívali do Washingtonu. Třetí díl hry představuje nové dobrodružství v Chicagu, nezávislé na předchozích dílech. Hráči budou mít možnost vybírat ze šesti frakcí a prozkoumat jejich jedinečné úkoly. Město je rozděleno do zón, přičemž se můžeme klasicky těšit na hlavní i vedlejší mise, které mohou ovlivnit reputaci. Hra nabídne nové herní mechaniky, které umožní hráčům plně se ponořit do světa a rozhodnout se, kterou frakci se spojí. Frakce nabízejí různé specializace a cíle, jako ochranu, vyšetřování a odhalování pravdy za katastrofou, která zasáhla město.

"Objevte úžasné herní funkce, které The Division 3 přinese, od nových schopností a zbraní až po inovativní herní mechanismy. Připravte se na průzkum temné zóny jako nikdy předtím a odhalte nejtemnější a nejnebezpečnější tajemství. Připojte se k nám a prozkoumejte tyto exkluzivní úniky, sdílejte naše teorie a spekulace o budoucnosti franšízy," říká kanál Manco Army na YouTube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama