Očekávané The Day Before mění název hry na Dayworld
i Zdroj: Fntastic Studio
The Day Before Novinka Očekávané The Day Before mění název hry na Dayworld

Očekávané The Day Before mění název hry na Dayworld

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 8. 2023 18:00

To, že studio Fntastic a vydavatel Mytona změní název hry The Day Before, bylo víceméně jisté. A nyní už víme, pod kterým jménem vyjde. Oficiálně to však ještě nikdo nepotvrdil. S největší pravděpodobností ale půjde o název Dayworld.

Reklama

Kolem MMORPG hry The Day Before, která se světu představila absolutně epickým trailerem, panuje prakticky od oznámení podezření, zda nejde o nějaký podvod. Vše totiž vypadalo až podezřele nádherně, ty detaily světa, animace - jako kdybychom koukali na mix The Division a The Last of Us. Navíc byli tvůrci několikrát nařčeni z plagiátorství. Jak se později ukázalo, hra ve skutečnosti a nepřekvapivě vypadá úplně jinak, zastarale, obyčejně a nezáživně. Navíc byla několikrát odložena.

Za poslední odklad údajně mohlo porušení autorských práv. Studio Fntastic použilo pro název hry The Day Before, čehož si všiml autor aplikace, který si tento název zaregistroval jako první. Tím odstartovalo rychlé mazání videí a dalších materiálů, až došlo na dlouhý odklad. Očekávala se tak změna názvu hry.

Hra pravděpodobně mění svůj název

Zahraniční magazín Well-Played.com si všiml, že studio Fntastic a vydavatel Mytona požádaly o novou ochrannou známku. S největší pravděpodobností půjde o změnu názvu pro The Day Before. Nově by hra měla vyjít pod jménem “Dayworld”. Zda tomu tak opravdu je se dozvíme v následujících dnech až týdnech. Hra by měla dorazit dle posledních plánů 30. listopadu 2023.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama