Obří chyba v CS 2 hráčům umožňovala zapnout wallhack přímo ve hře
i Zdroj: Valve Corporation
Counter Strike 2 Novinka Obří chyba v CS 2 hráčům umožňovala zapnout wallhack přímo ve hře

Obří chyba v CS 2 hráčům umožňovala zapnout wallhack přímo ve hře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 4. 2024 07:00

Další neuvěřitelný přešlap studia Valve. Zatím co anti-cheatový tým pracuje na vylepšování ochrany, byl hráčům zpřístupněn oficiální command, který spouští wallhack.

Reklama

Po nepříliš úspěšném spuštění hry dne 27. září minulého roku se Valve musí opět vypořádat s dalším problémem. Ve spojení s Counter Strike 2 jsme již zažili mnoho výzev, ale toto předčí všechny. Hráči dokázali spustit wallhack (vidění přes zdi) jednoduše pomocí příkazu do konzole! Chyba ovlivnila možná stovky zápasů, nicméně hráčům i přes fakt, že šlo o glitch, hrozí zabanování.

Jeden příkaz a vidíte všechno

Hráči, kteří v posledních několika dnech otevřeli konzoli a použili příkaz Echo “1” | blink sv_cheats 1, si rázem zpřístupnili wallhack. Jedná se o absolutně neuvěřitelný další přešlap vývojářů hry, kteří doslova denně bojují s desítkami, možná stovkami cheaterů. My samozřejmě příkaz nedoporučujeme používat, nebylo by překvapením, kdyby vás Valve odměnilo VAC-Bannem.

V současné době hráči tvrdí, že Valve chybu konečně fixnulo. Kolik je na tom pravdy, nevíme, určitě to raději nechceme ani zkoušet. Nutno na závěr také podotknout, že dočasné problémy s wallhackem výrazně ovlivnily některé ligy, například FACEIT, který byl nucen pozastavit hraní a zareagoval na hráče, kteří glitch využili.

Náš AC tým identifikoval uživatele, kteří hráli na FACEIT s využitím cheatů, a těmto jednotlivcům jsou v současné době udělovány bany.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama