Nový patch pro Mortal Kombat 1 přináší velké změny v hratelnosti
i Zdroj: NetherRealm Studios
Mortal Kombat 1 Novinka Nový patch pro Mortal Kombat 1 přináší velké změny v hratelnosti

Nový patch pro Mortal Kombat 1 přináší velké změny v hratelnosti

Richard Šimáček

Richard Šimáček

25. 10. 2023 08:00

Společnost NetherRealm vydala další patch pro bojovku Mortal Kombat 1. A přestože úplné poznámky k patchi ještě nebyly zveřejněny, hráči se dopracovali k tomu, že aktualizace přináší významné změny v hratelnosti.

Reklama

Hlavní ze změn je nerf kontroverzní asistence Cyraxova horizontálního Helicopteru, který začal dominovat metě. Tento pohyb nyní stojí jeden celý bar, což výrazně snižuje četnost jeho použití. Mezi další změny patří označování pohybů, což by mělo usnadnit trénink, nebo jak komunita bojových her říká, labbing. Baraka dočkal velkého snížení poškození a do scény v sídle Johnnyho Cage byl přidán halloweenský motiv.

Hráči Mortal Kombat 1 stále řeší, proč tento patch, který právě vyšel na konzolích a na PlayStation 5, má 8,5 GB. Poznámky k patchi ve hře se týkají verze 0.134:

  • Halloween Fatality přidána do prémiového obchodu
  • Pohyby lze nyní připnout na HUD
  • V online možnostech lze nyní povolit indikátor pingu/připojení ve hře
  • Přidána možnost ztlumit hlasový chat a mikrofon prostřednictvím hlavní nabídky v menu Nastavení zvuku a Nastavení nabídky Pauza v online zápase
  • Opraveny případy, kdy se žluté upozornění na nové předměty nevymazalo
  • Opravy obecných chyb ve hře

Hráči také zachytili zmínku o prodeji Fatality ve hře Mortal Kombat 1. Ta podle všeho ještě není v prodeji, ale už vyvolala bouřlivou debatu o už tak kontroverzní monetizaci Mortal Kombat 1.

O novém patchi pro verzi hry pro Nintendo Switch, která se dostala pod palbu kritiky kvůli problémům s výkonem a nekvalitnímu vizuálnímu zpracování, není ani zmínka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama