Nový Mass Effect je stále roky daleko
i Zdroj: BioWare
Novinka Nový Mass Effect je stále roky daleko

Nový Mass Effect je stále roky daleko

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 6. 2023 09:50

Jak jsou na tom hry od BioWare, konkrétně nový Mass Effect, Dragon Age: Dreadwolf a 10 let staré Star Wars: The Old Republic? Na to studio odpovědělo na svém oficiálním blogu. Například Mass Effect je stále roky daleko.

Reklama

Letos to budou už tři roky, co studio BioWare oznámilo vývoj nového, plnohodnotného dílu série Mass Effect. Jak je na tom vývoj nyní? Po třech letech jde bohužel o minimální posun, dle oficiální zprávy jsou práce v před-produkci, což znamená jediné, hry se nedočkáme minimálně v nejbližších 2 letech. Většina vývojářů se navíc prioritně věnuje Dragon Age: Dreadwolf, které podle dřívějších informací mělo být už venku. V jaké fázi se nyní nachází nevíme, nicméně věříme, že ještě letos o něm uslyšíme, co se týče data vydání, odhaduje se průběh roku 2024.

BioWare pak skrze oficiální blog prozradilo, že všichni opouštějí vývoj deset let starého MMORPG Star Wars: The Old Republic, které si však stále drží svou početnou komunitu lidí. Pokud patříte mezi aktivní hráče i vy, nebojte, vývoj přebírá zkušené studio Broadsword Online Games, které se nyní stará také o Ultima Online.

EA zůstává vydavatelem SWTOR, vývoj hry se však přesouvá k našemu partnerovi Broadsword, studiu s odbornými znalostmi v oblasti správy online her.

Mass Effect v teaser traileru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama