Nový hit Palworld by se v budoucnu mohl podívat i na mobily
i Zdroj: Pocket Pair, Inc.
Palworld Novinka Nový hit Palworld by se v budoucnu mohl podívat i na mobily

Nový hit Palworld by se v budoucnu mohl podívat i na mobily

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 1. 2024 09:00

Palworld by brzy mohlo dominovat na všech možných platformách. Po vydání na PC a Xbox bychom se časem mohli dočkat i mobilní verze. Naznačují to oficiální inzeráty.

Reklama

Palworld, aktuálně obrovský hit, který jak neustále zmiňujeme, pomalu dobývá první příčky nejprodávanějších a nejhranějších her. Dokonale mixuje několik oblíbených prvků, navíc jde o kvalitní survival hru s otevřeným světem, která na první, ale i druhý pohled připomíná Pokémony se zbraněmi. Prakticky od dne vydání předběžného přístupu je Palworld na vrcholu, odkud dokázal sesadit tituly jako Counter Strike 2, Dota 2 nebo Baldur's Gate 3. Nyní na Steamu absolutně dominuje, a podobně tomu jistě bude také na konzolích Xbox One a Xbox Series X/S.

Palworld nyní můžete hrát s českou lokalizací
i Zdroj: Pocketpair

Palworld nyní můžete hrát s českou lokalizací

Parádní survival hru Palworld si už po třech dnech od vydání předběžného přístupu můžeme zahrát s českou AI lokalizací.…

22. 1. 2024 18:45
2

Kde je ale PlayStation verze? Podle všeho není na pořadu dne, tajné plány ale jistě existují a my bychom se nedivili, kdyby se objevila ještě letos, přeci jen by to mohlo přilákat další miliony hráčů. Co se naopak ale pravděpodobně plánuje, je mobilní verze. Studio Pocketpair to jasně naznačuje svými inzeráty na oficiálních stránkách, kde hledá mobilní vývojáře se zkušenostmi v Unity. Je víceméně jisté, že se jedná o Palworld, malé studio jako Pocketpair jistě nemá kapacitu na to, aby odstartovalo vývoj další hry, Palworld je navíc stále v předběžném přístupu, kde nejspíš nějakou dobu pobude.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama