Nový anti-cheat v The Finals chybně banuje i poctivé hráče
i Zdroj: Embark Studios
The Finals Novinka Nový anti-cheat v The Finals chybně banuje i poctivé hráče

Nový anti-cheat v The Finals chybně banuje i poctivé hráče

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 1. 2024 10:00

Dostali jste v The Finals ban a ničím jste se neprovinili? Chyba není na vaší straně. Embark spustil nový anti-cheat, který však chybně banuje i poctivé hráče.

Reklama

Free-to-play akce The Finals je venku teprve necelý měsíc, a za tu dobu si hru vyzkoušelo více než 10 milionů hráčů, navíc se i nadále drží na předních místech nejhranějších titulů jak na Steamu, tak Xboxu. Jedno se musí nechat, je svým způsobem originální a dlouho tu podobná PvP hra nebyla. Recenzenti chválili parádní a svižnou hratelnost nebo skvěle vytvořenou kompletní destrukci měst.

Největším problémem jsou ale cheateři, kterých je v The Finals stále více. Bohužel nepomáhá ani interní anti-cheat. Ano, bohužel dnes každá F2P hra bojuje s podvodníky, nicméně hráči si na cheatery v posledních dnech stěžují stále častěji. Vyřešit to měl nově nasazený anti-cheat - ten ale banuje kromě samotných cheaterů i poctivé hráče. Svou nepříjemnou zkušenost sdílelo několik hráčů na sociálních sítích. Embark se k tomu ještě nijak nevyjádřilo, není tak ani jasné, zda je nebo není problém vyřešený.

Cheater

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama