Nové informace o Grand Theft Auto 6
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Nové informace o Grand Theft Auto 6

Nové informace o Grand Theft Auto 6

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 4. 2020 15:24

Na nový díl série Grand Theft Auto si asi ještě pěkně počkáme.

Reklama

Na nové Grand Theft Auto (GTA) čekáme pěkně dlouho, a vypadá to, že si ještě nějaký ten rok počkáme. Poslední díl z roku 2013 je stále ohromně populární a jeho multiplayer GTA: Online má stále milióny aktivních hráčů. Je logické, že o ně Rockstar Games nechce přijít. Nicméně nebylo by na škodu, sérii opět posunout o něco dál.

Na to si ale asi ještě počkáme. Respektovaný novinář Jason Schreirer z Kotaku se nechal oficiálně slyšet, že díky několika vývojářům z Rockstar Games má spousty informací o vývoji a jeho stavu. Ty nejspíš hráče nepotěší. 

Grand Theft Auto 6 má být teprve v ranném stavu vývoje, což znamená, že i samotné oznámení hry je roky daleko. Může za to změna spousty lidí ve vedení, ve studiu údajně panovaly toxické nálady a spory. Navíc by se mělo zabránit finálnímu crunchi (obří přesčasy vývojářů v závěru vývoje). To ale není jediná informace.

Grand Theft Auto 6 prý nebude tak obrovské, jak asi všichni čekají. Pravděpodobně reaguje na dřívější informace, které tvrdily, že návrat do Vice City bude spojený s dalšími městy, psalo se také o jednou tak velkém světě, jakým bylo GTA 5. Toho se pravděpodobně nedočkáme. Po vydání hry by pak mělo dorazit několik DLC balíčků, které svět budou pomalu zvětšovat. 

Pokud jde o pravdivé informace, GTA 6 dorazí do 5 let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama