Nová modifikace pro Skyrim dělá nepřátele chytřejšími
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Skyrim Novinka Nová modifikace pro Skyrim dělá nepřátele chytřejšími

Nová modifikace pro Skyrim dělá nepřátele chytřejšími

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 2. 2024 13:30

I po 12 letech od vydání The Elder Scrolls V: Skyrim se fanoušci a tvůrci nevzdávají. Vyšla další modifikace, která upravuje chování nepřátel a dělá je realističtějšími.

Reklama

The Elder Scrolls 5: Skyrim je nepochybně jednou z nejúspěšnějších a nejoblíbenějších RPG her, které kdy byly vydány. Nicméně ani takový titul není bez nedostatků, a ty bohužel často řeší fanouškovské modifikace, v případě tvůrčího studia Bethesda podobně jako u Starfieldu.

Existují možná stovky různých modifikací speciálně pro Skyrim. Některé se zaměřují na optimalizaci hry, jiné zlepšují grafiku nebo přidávají rozsáhlá příběhová DLC. Jedním z "problémů" je umělá inteligence nepřátel ve Skyrimu. Pokud jste hráli tento pátý díl série, jistě jste si všimli chování většiny nepřátel, kteří doslova čekají, dokud na ně nevystřelíte šípem nebo nepoužijete spell. Tuto drobnost lze vyřešit novou modifikací, jako je například Smarter, která je zdarma dostupná na stránkách Nexusmods. Nepřátelé, a ne pouze ti lidští, se začnou krýt nebo před vámi utíkat, teď už na hit čekat nebudou! Více v přiloženém videu.

The Elder Scrolls V: Skyrim je epické fantasy RPG zasazené do otevřeného světa. Hra hráčům umožňuje prozkoumávat rozsáhlý svět Skyrimu, bojovat s draky, plnit úkoly, vylepšovat dovednosti a postupovat v parádním příběhu. Hráči mají volnost vytvořit si vlastní postavu a rozhodnout se, jakým způsobem chtějí hrát - zda jako válečník, kouzelník, zloděj nebo kombinace těchto rolí. Skyrim je známý svou bohatou historií, rozmanitými prostředími, bohatou paletou postav a nesčetnými možnostmi, které hráčům poskytuje.

Skyrim vyšel v roce 2011 a v recenzích si odnesl nejvyšší možná hodnocení. Hra navíc získala stovky cen za hru roku, příběh roku apod. Hra je aktuálně dostupná na všech možných platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama