Někdo uploadl na internet hratelnou PC verzi Marvel's Wolverine
i Zdroj: Insomniac Games
Marvel's Wolverine Novinka Někdo uploadl na internet hratelnou PC verzi Marvel's Wolverine

Někdo uploadl na internet hratelnou PC verzi Marvel's Wolverine

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 12. 2023 14:30

Po internetu koluje PC verze hry Marvel's Wolverine, nicméně internetoví poskytovatelé detekují stahování a posílají lidem varování s odkazem na DMCA.

Reklama

Insomniac Games, hlavní téma posledních dnů. O masivním úniku informací jste jistě už několikrát slyšeli. Leak se týkal především Marvel's Wolverine. Po internetu kolovalo několik artworků, později pak došlo i na gameplay ukázky z rozpracovaného vývojářského buildu. 

A aby toho nebylo málo, hackerská skupina stojící za únikem veřejnosti nabídla hratelnou PC alpha verzi Marvel's Wolverine. Je tak velmi pravděpodobné, že se i v následujících dnech budou objevovat další gameplaye. Odkaz ke stažení zde samozřejmě nevložíme, a pokud jej budete hledat na vlastní pěst, nedoporučujeme to. Insomniac Games úzce spolupracuje s internetovými poskytovaly, kteří detekují stahování této verze. Riskujete velké problémy.

Marvel's Wolverine je další příběhovou adventurou studia Insomniac Games, která dle všeho vyjde v roce 2025 až 2026 exkluzivně na konzole PlayStation 5. V tomto případě se však nejedná o titul s otevřeným světem. Insideři hru přirovnávají ke stylu God of War. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama