Nejdražší hru v historii, Star Citizen, si můžete vyzkoušet zdarma
i Zdroj: Cloud Imperium Games
Star Citizen Novinka Nejdražší hru v historii, Star Citizen, si můžete vyzkoušet zdarma

Nejdražší hru v historii, Star Citizen, si můžete vyzkoušet zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 2. 2024 18:00

Oblíbený, ale také velmi kontroverzní simulátor - to je Star Citizen od Cloud Imperium Games. Vyzkoušet si jej můžeme všichni zcela zdarma, studio spustilo týdenní trial.

Reklama

Vesmírný simulátor Star Citizen asi nemusíme příliš představovat, nicméně pokud jste o něm ještě neslyšeli, určitě doporučujeme číst i dál, velmi rádi vám povíme jeden zajímavý příběh, který stále nemá konce. Každopádně pro všechny, kteří se stále odhodláváte ke koupi Star Citizen, nebo jste se již dříve zúčastnili nějakého triálu, máte další velkou šanci se proletět vesmírem. 

Tvůrčí studio Cloud Imperium Games před několika hodinami spustilo další týdenní trial. Star Citizen si zdarma můžete užívat až do 15. února 2024, zavítejte na oficiální stránky, kde najdete launcher.

Star Citizen

Star Citizen je často označován za jednu z nejdražších her v historii. Hra získala obrovské množství finančních prostředků prostřednictvím crowdfundingových kampaní, kde hráči přispívají na vývoj hry ve výměně za různé výhody, jako jsou digitální plakáty, balíčky v podobě lodí a další bonusy. O velmi kontroverzní situaci se tvůrci postarali teprve nedáno, když představili balíček za 1 milion korun!

Nový balíček lodí do hry Star Citizen stojí přes jeden milion korun
i Zdroj: Cloud Imperium Games

Nový balíček lodí do hry Star Citizen stojí přes jeden milion korun

Nový balíček lodí do hry Star Citizen obsahuje téměř 175 vesmírných lodí, ale stojí více než jeden milion korun. Za takovou…

30. 12. 2023 08:00

Od zahájení crowdfundingových kampaní v roce 2012 získalo Star Citizen přes 400 milionů dolarů, což z ní činí jednu z nejvíce financovaných her v historii, která stále nemá pevné datum vydání. A upřímně si myslím, že budeme rádi, pokud vůbec plná verze někdy dorazí. Dříve bychom se mohli dočkat parádně vypadající FPS akce Squadron 42.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama