Need for Speed Unbound je nejlépe hodnoceným dílem za posledních 10 let
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Need for Speed Unbound je nejlépe hodnoceným dílem za posledních 10 let

Need for Speed Unbound je nejlépe hodnoceným dílem za posledních 10 let

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 12. 2022 18:40

Need for Speed má už slušnou sbírku dílů v sérii, nicméně Unbound nečekaně překvapilo a v recenzích boduje, mrkněte na recenze.

Reklama

Série Need for Speed odstartovala už v roce 1994 a od té doby vyšlo zhruba třicet různých dílů (počítáme samozřejmě hlavní, ale i mobilní platformy). Mezi nejlépe hodnocené díly patří bezpochyby podtitul Underground 2 (2004) a Most Wanted (2012). Od té doby vyšlo dalších 5 plnohodnotných dílů, přesto se žádnému z nich nedostalo tolik slávy, nám v redakci se tedy opravdu zamlouval ještě podtitul Rivals (2013).

A proč, že žádný z dílů od roku 2012 nedostal nadprůměrná hodnocení? Údajně za to mohly chyby na straně EA, která dlouhodobě neposlouchá svoji komunitu, která volá právě po pokračování Underground či Most Wanted. A EA to letos udělalo znovu, opět neposlouchalo a navíc, hráče šokovalo, když studio Criterion Games oznámilo, že podtitul Unbound dostane kreslené efekty. Čekalo se tak, jak novinka obstojí v recenzích, a výsledek? Překvapivě velmi pozitivní, Need for Speed: Unbound je celosvětově v průměru ohodnocené na 8.2 / 10, což z něj rázem dělá nejlepší díl za posledních 10 let. 

A co, že se recenzentům nejvíce líbilo, a s čím naopak nebyli spokojení?

+

  • Umělecká grafická stránka hry
  • Spousty obsahu v otevřeném světě
  • Dobrá a rychlá hratelnost
  • Příběhová kampaň
  • Velký výběr vozů

-

  • Soundtrack
  • Některé části v otevřeném světě byly zkopírovány z Forza Horizon
  • Příliš časté a otravné honičky s policií
Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, získáme menší provizi, ta pomůže SPITE.cz k dalšímu vývoji. Přečtěte si více o affiliate programu na spite.cz.
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama