Návrat české legendy: Posel smrti se vrací s novým dílem
i Zdroj: Unknown Identity
Novinka Návrat české legendy: Posel smrti se vrací s novým dílem

Návrat české legendy: Posel smrti se vrací s novým dílem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 2. 2024 15:00

Detektivní hororová hra Posel smrti je zpět! Česká legenda se vrací, těšit se můžeme na remaster soundtracku starších dílů, ale také na úplně nový díl.

Reklama

Dámy a pánové, hráči a hráčky, pravděpodobně právě přicházíme s informací, se kterou byste už asi nikdy nepočítali. Česká legendární hororová adventura Posel smrti (Black Mirror) se vrací! S oznámením přišel sám bývalý šéf studia Unknown Identity, Zděnek Houb.

Remaster hudby

Posel smrti se vrátí hned ve dvou variantách, těšit se v první řadě můžeme na remasterovaný soundtrack již vydaných dílů. Na ten se Zdeněk pokusí vybrat finance pomocí crowdfundingové kampaně na českém portálu HitHit, kde má být cílovou částkou 70.000 Kč. Ta by měla odstartovat v rámci několika dnů. Nutno podotknout, remaster se týká pouze audia! V plánech je vydání jak digitální, tak fyzické CD verze.

Připomeňme si první díl

Posel smrti: Pouto krve

A teď pro všechny asi to nejzajímavější. Později se Zdeněk pustí do nové kampaně, kde se pokusí vybrat na další plnohodnotný díl. O tom příliš neprozradil, nicméně už nyní víme, že ponese název Posel smrti: Pouto krve.

Možná vás nyní napadne: Jak to bude s licencí? V případě názvu Posel smrti patří bývalým tvůrcům ze studia Unknown Identity, což je skvělá zpráva. Horší by to bylo v případě anglického názvu, pod kterým hru znají v zahraničí, Black Mirror; ta stále patří vydavatelství THQ Nordic. Jak ale uvedl sám Zdeněk, je nakloněný pro spolupráci s původním vydavatelem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama