NÁVOD: Jak si zahrát Call of Duty: Mobile i u nás
i Zdroj: Spite.cz
Skate Novinka NÁVOD: Jak si zahrát Call of Duty: Mobile i u nás

NÁVOD: Jak si zahrát Call of Duty: Mobile i u nás

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 6. 2019 23:16

Je to přibližně tři měsíce, co Activision oznámilo příchod Call of Duty: Mobile také pro Evropu a Ameriku. Jenže pořád se nic neděje a my našli způsob, jak si hru zdarma zahrát i u nás.

Reklama

Před zhruba třemi měsíci Activision oznámil příchod mobilního Call of Duty také do Evropy a Ameriky. Pořád ale stále ne a ne ji u nás spustit, slibovali také BETA verzi, ale ani po čtvrt roku se stále nic neděje. 

A tak se na internetu objevily návody, jak si zahrát i v zemích, kde ještě Call of Duty nejede. Samozřejmě to není úplně "legální", ale když to jde, proč ne. Navíc musíme předem upozornit, že veškerý postup, který odehrajete, nebude po spuštění u nás v ČR dostupný a pojedete od 1 levelu.

Návod je prakticky stejný jak na iOS, tak Androidu. My hru otestovali na iPadu a tak si uděláme návod pro iOS. 

Dobré by v první řadě bylo vytvořit si nový účet, lze použít i Váš aktuální, ale museli byste jej změnit snad ve všech možných položkách, doporučujeme tedy založit si nové Apple ID. Hned při registraci vyplňte emial, který pro Apple zařízení nevyužíváte a nastavte národnost Austrálie. Pokračujte a aktivujte svůj nový účet.

Nyní se přihlaste na vaše nové Apple ID a vyplňte jej Australskou adresou, tu získáte díky této stránce, která Vám náhodně najde člověka včetně adresy do detailu z Australie. Pokud se Vám nelíbí, vygenerujte si jiné. Po té zajděte do nastavení telefonu, kde si změníte region na Australii a jazyk na Australie (angličtina)

Pokud máte všechny výše uvedené body hotové, pojďme do App Store, kde vyhledáme položku Visceral Multiplayer, nikoliv Call of Duty: Mobile. Hned první položka je ta správná, stáhněte a nainstalujte. Až se hra stáhne, vyhledejte aplikaci v App Store UFO VPN, stáhněte a nainstalujte. Díky této aplikaci se totiž přesměrujete "jakoby" do Australie. Aplikace je tomu dělaná téměř na míru. Tam vyberte možnost zdarma a server Call of Duty: Mobile. Až se Vám otevře menu, vyberte možnost CODM Australia (FREE). Po té zapneme hru. 

Pokud hra neběží, zkuste restartovat zařízení. 

Zdroj: LSA

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama