Naše hra bude jako Fable, navíc máme revoluční mechaniku, kterou ve hře ještě nikdo neviděl, říká šéf studia 22cans
i Zdroj: Lionhead Studio
Novinka Naše hra bude jako Fable, navíc máme revoluční mechaniku, kterou ve hře ještě nikdo neviděl, říká šéf studia 22cans

Naše hra bude jako Fable, navíc máme revoluční mechaniku, kterou ve hře ještě nikdo neviděl, říká šéf studia 22cans

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 7. 2023 12:12

Herní designér Peter Molyneux se veřejnosti pochlubil, že pracuje na RPG hře, podobné Fable. Navíc prý se svým týmem narazili na mechaniku, kterou ve hře ještě nikdo, nikdy neviděl. Peter Molyneux pracoval právě na Fable a dalších hrách.

Reklama

Jméno Peter Molyneux vám pravděpodobně nic neříká, každopádně dříve se podílel na spoustě známých hrách. Mezi největší patří akční FPS střílečka Syndicate a populární RPG Fable. Peter před nějakou dobou studio Lionhead, kde působil, opustil a založil vlastní tým pod názvem 22cans. S tím se mu však dodnes nepodařilo prorazit, několik her dokonce nedošlo ani do plné verze a byly zrušeny.

Myslím, že jsme narazili na mechaniku, která ještě nikdy ve hře nebyla.

Peter se nyní vyjádřil k nejnovějšímu Fable, které vzniká ve studiu Playground Games. Na tom už Peter nepracuje, nicméně i tak nešetřil chválou. Nezapomněl ale také dodat, že jeho hra též připomíná Fable, navíc vytvořil mechaniku, která tu ještě nikdy nebyla.

Uvidíme, s čím nakonec přijde, nicméně RPG, které se má podobat Fable a nabídne údajně revoluční novou mechaniku, by nemuselo být špatné. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama