Nacon svým vystoupením mile překvapil. Naopak zklamalo představení Test Drive Unlimited
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Nacon svým vystoupením mile překvapil. Naopak zklamalo představení Test Drive Unlimited

Nacon svým vystoupením mile překvapil. Naopak zklamalo představení Test Drive Unlimited

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 7. 2020 23:42

Nacon Connect překvapilo. Dočkali jsme se několika zajímavých oznámení.

Reklama

Dnes v 19:00 odstartovalo na první pohled velmi nenápadné vystoupení vydavatelství Nacon. Nejrpve to vypadalo na menší výstavu novinek, nicméně měli jsme takové podezření, že kromě nového Test Drive a nové hry od tvůrců GreedFall, toho dorazí o něco více. A také, že ano. Došlo na oznámení několika dalších, zajímavých her. Pojďme si je pěkně popořadě hezky představit, hru po hře.

Test Drive Unlimited: Solar Crown

KT Racing

Asi nejvíce očekávanou hrou byl nový díl Test Drive Unlimited, na který už tvůrci ze studia KT Racing lákali několik dnů zpět. Na oznámení došlo, hráče včetně nás ale hodně zklamalo. Tvůrci o hře neřekli prakticky vůbec nic. Neukázali jediný screenshot ani gameplay trailer. K dispozici je pouze renderovaný teaser, ze kterého nelze vyčíst nic. Neznáme platformy ani datum vydání. Nicméně dozvěděli jsme se, že i tentokrát půjde o otevřený svět na ostrově, a že chybět nebude úprava avatara.

Steelrising

Spiders Games

Že studio Spiders, které před zhruba rokem připravilo hru GreedFall zde oznámí novou hru, se vědělo. Co, ale byla otázka. Teď už víme, že jejich další hrou je slibně vypadající RPG hra Steelrising. Ta nás vezme do daleké minulosti, kterou však pomalu ovládají roboti. Na nás bude zastavit a zachránit svět. Vše se odehrává v alternativní Paříži, kterou si tvůrci tak trochu postaví dle svého. Steelrising bude akční hrou, chybět nebude průzkum tajných lokací apod.

Vampire: The Maquerade - Swansong

BIG BAD WOLF Studio

Jak už nějakou dobu víme, kromě na očekávaném Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 se pracuje také na další, singleplayerové akci Swansong. Ta se odprezentovala v pěkném teaser traileru.

WRC 9

KT Racing

Kromě závodní hry Test Drive Unlimited: Solar Crown se dostalo i na oznámení, pokračování dlouhé série WRC. Devátý díl vyjde už 3.9. 2020 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Později se dočkáme také next-gen verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama