Nacon chystá vlastní diablovku, oznámil RPG hru Dragonkin: The Banished
i Zdroj: Eko Software
Dragonkin Novinka Nacon chystá vlastní diablovku, oznámil RPG hru Dragonkin: The Banished

Nacon chystá vlastní diablovku, oznámil RPG hru Dragonkin: The Banished

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 3. 2024 15:00

Společnost Nacon oznámila vlastní hack 'n' slash izometrické RPG Dragonkin: The Banished. Podaří se studiu Eko Software konkurovat Diablu od Blizzardu?

Reklama

Včerejší Nacon Connect 2024 nebyl pouze o survival hře Terminator: Survivor, závodech Test Drive Unlimited: Solar Crown nebo RPG GreedFall 2: The Dying World. Došlo také na oznámení hack ‘n’ slash RPG hry Dragonkin: The Banished, která bude vlastním “diablem” Naconu.

Ve hře najdeme čtyři hratelné postavy, barbara, čarodějnici, rytíře nebo lučištníka, přičemž každá z nich vlastní unikátní schopnosti. Nejideálnějším způsobem je hrát ve čtyřech, kde se všichni dokonale doplňují. V průběhu hry na hráče čeká bohatý strom dovedností, krásná realistická grafika a parádní speciální efekty. 

Ve hře Dragonkin: The Banished budeš putovat světem, který zničili mocní draci a způsobili příchod zlých kreatur. Na lov těch nejudatnějších nestvůr vyrazíš v roli některého ze čtveřice hrdinů. Každý poražený nepřítel tě o krok přiblíží hlavnímu cíli: Najít a zlikvidovat čtveřici prastarých draků.” Píše se v popisku hry.

Dragonkin: The Banished vyjde v únoru roku 2025 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama