Novinka Na Switch vyšla exkluzivita The Last Hope, velmi nekvalitně kopíruje slavné The Last of Us

Na Switch vyšla exkluzivita The Last Hope, velmi nekvalitně kopíruje slavné The Last of Us

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 7. 2023 06:27

Pohlcující grafika, strhující děj, náročné mise nebo poutavé herní mechaniky, přesně to slibuje studio Virtual Global Games, které v pátek vydalo svoji novou, survival hru The Last Hope. Ta se neinspirovala u The Last of Us, ale přímo jej celý okopírovala. Na tu krásu se můžete podívat v článku.

Reklama

Na konzole Nintendo Switch, před několika málo dny dorazila zbrusu nová exkluzivní, survival hra The Last Hope. Postaralo se o ni Virtual Global Games studio. Hra prakticky ničím nevyčnívá, přesto se o ni, hlavně v zahraniční píše snad v každém herním magazínu, proč? Nejde si totiž nevšimnout, že se vývojáři pokusili bez jakéhokoliv studu okopírovat slavné The Last of Us

Hra nejen, že nese velmi podobný název, ale také téměř totožný font a vzhled loga. Tady by možná ještě šlo trochu přimhouřit oko, nicméně co se děje přímo ve hře, to už je až příliš. The Last Hope vezme hráče do post-apokalyptického světa, kde řádí zombíci, hlavní postavou je Brian Lee, který cestou za přežitím potká mladou slečnu jménem Eva (podobnost s Ellie z The Last of Us je čistě náhodná!). Cílem hry je dostat se z města a samozřejmě přežít. Cesta ale nebude jednoduchá, během ni potkáme několik banditů, zombíků a nejrůznějších pastí. Důležitým prvkem bude také průzkum domů či automobilů. 

Nás ale nejvíce pobavil popisek hry: Ve hře na vás čeká pohlcující grafika, strhující děj, náročné mise nebo poutavé herní mechaniky. Kdybychom alespoň trochu neznali studio VG Games, řekli bychom si, co to je za vtípek, ale nemyslí to oni opravdu vážně? Vždyť jejich hry v minulosti nepatřily k nejhorším.

The Last Hope vyšlo 30. června na Nintendo Switch, hru najdete přímo v eshopu za neskutečných 26 Kč! Nicméně je ve velké slevě, už za týden ji zde najdeme za zhruba 240 Kč (9£). Níže si užijte ještě několik screenshotů ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama