Na PC verzi Wo Long: Fallen Dynasty se snáší obří vlna kritiky
i Zdroj: Spite.cz
Wo Long: Fallen Dynasty Novinka Na PC verzi Wo Long: Fallen Dynasty se snáší obří vlna kritiky

Na PC verzi Wo Long: Fallen Dynasty se snáší obří vlna kritiky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 3. 2023 22:03

Vyšla RPG hra Wo Long: Fallen Dynasty. Zatím co konzolové verze jsou hodoceny velmi kladně, na PC se snáší velká vlna kritiky, proč?

Reklama

Včera, 3. března vyšla RPG hra Wo Long: Fallen Dynasty od Team Ninja (tvůrci Nioh) a Koei Temco Games. A první recenze hru hodnotí velmi kladně, v celosvětovém měřítku je hra aktuálně ohodnocena na slušných 8.2 / 10, což ze hry v tuto chvíli dělá jednu z těch nejlépe hodnocených letošního roku. Drtivá většina recenzí pochází z konzolové PlayStation 5 verze, která stejně jako ta Xbox Series X/S, nemá zdaleka takové problémy, jako PC. 

V současné době má Wo Long na Steamu více než 4000 recenzí, z toho je 70 % negativních. Podle většiny hráčů je doslova odfláklá optimalizace hry, největším problém pak má být absolutně podělaná podpora klávesnice a myši. Otázkou nyní je, proč s tím tvůrčí celek nic neudělal, na prakticky to samé si hráči stěžovali už když hra dostala demoverzi. 

V následujících dnech samozřejmě vyjde několik aktualizací, které se postarají o opravy a optimalizaci hry. Pokud se tedy chystáte Wo Long pořídit na PC, určitě Vám doporučíme si nějakou chvíli počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama