Na PC verze God of War: Ragnarok či Horizon: Forbidden West si ještě možná pár let počkáme
i Zdroj: Santa Monica Studio
God of War: Ragnarok Novinka Na PC verze God of War: Ragnarok či Horizon: Forbidden West si ještě možná pár let počkáme

Na PC verze God of War: Ragnarok či Horizon: Forbidden West si ještě možná pár let počkáme

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 5. 2023 06:28

Šéf PlayStationu Jim Ryan znovu potvrdil, že prioritou Sony je vydávat exkluzivní hry pouze na PlayStation 5. Za dva až tři roky by se pak mohly objevit PC verze některých titulů. Blízko vydání by také klidně mohlo mít The Last of Us Part 2.

Reklama

Šéf PlayStationu Jim Ryan se v novém rozhovoru pro server Famitsu vyjádřil, že i nadále je prioritou vydávat exkluzivní hry v první řadě na konzole PlayStation, s dalšími PC verzemi se však počítá. A znovu připomněl, že některé porty vyjdou až pár let po původním vydání, konkrétně může jít o dvou až tříletou pauzu.

Exkluzivní hry pro PlayStation 5 jsou pro nás velmi důležité. Naše studia pracují hlavně s hardwarem PlayStationu. dodal Ryan v rozhovoru.

Jim Ryan dále tvrdí, že měl několik možností zeptat se hráčů na jejich názor, co říkají na fakt, že PC verze dorazí třeba až tři roky po vydání exkluzivity PlayStationu, prý většina souhlasí. Nám hráčům vlastně ani nic jiného nezbývá, jsme vůbec rádi, že se takové klenoty i kdyby časem, na PC objeví. Aktuálně čekáme na oznámení PC verzí Ghost of Tsushima, Gran Turismo 7 a The Last of Us Part 2, do dvou let by pak mohlo dojít i na God of War: Ragnarok a Horizon: Forbidden West. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama