Na které hry se můžeme těšit v listopadu?
i Zdroj: Sledgehammer Games
Last Train Home Článek Na které hry se můžeme těšit v listopadu?

Na které hry se můžeme těšit v listopadu?

Jakub Hergesell David Vondráček

Jakub Hergesell, David Vondráček

2. 11. 2023 07:00

Hororový říjen nám skončil, a přestože do konce roku už příliš očekávaných her nevychází, pár zajímavých kousků tu je. Které by vám neměly uniknout? Vychází například RoboCop, Modern Warfare 3 nebo česká strategie Last Train Home.

Reklama

Last Train Home

28. listopadu vyjde česká hra o vlaku plném legionářů, kteří absolvují strastiplnou cestu po transsibiřské magistrále až domů do Československa. Tahle strategie s českým a slovenským dabingem by nám rozhodně ujít neměla.

The Walking Dead: Destinies

17. listopadu se mohou hlavně fanoušci zombie světa The Walking Dead. Vyjde survival s podtitulem Destines. Těšit se můžeme na známá seriálová místa, jako farmu rodiny Greenových, vězení, Woodbury a Atlantu.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin

17. listopadu dorazí strategie ze světa Warhammer, která bude také v češtině. Hra my měla obsahovat příběhovou kampaň o čtyřech frakcích a také multiplayer.

Call of Duty: Modern Warfare 3

10. listopadu se můžeme těšit na třetí díl Modern Warfare. Ten nám přinese pokračování kampaně z předešlých Modern Warfare her. Na scéně se objeví jeden z nejkóničtějších a nejnebezpečnějších záporáků, Makarov. Těšit se můžeme i na nový zombie story mod a na vylepšený multiplayer.

Dungeons 4

9. listopadu dorazí pokračování šílené strategie, která by měla být taktéž v češtině. V Roli temné elfy Thalyi vedeme armády zla proti hordám dobra. Hra sází jednak na jednoduché ovládání a úsměvný příběh, který si dělá legraci ze všeho a ze všech.

The Invincible

6. listopadu očekáváme retro-sci-fi akci The Invincible od polského týmu Starward Industries. The Invincible vzniká podle románu Stanisława Lema. Lem byl velmi úspěšný a populární spisovatel, lékař, filozof a byl především známý svou láskou ke sci-fi. Důkazem toho byly miliony prodaných kopií jeho knih. 

EA Sports WRC

3. listopadu vyjdou závody WRC od EA Sports. Ty vůbec poprvé poběží na revolučním Unreal Engine 5 a nabídnou minimálně 10 vozů WRC a 60 historických a 17 oficiálních lokací. Chybět samozřejmě nebude oblíbená část pro jednoho hráče nebo multiplayer pro až 32 hráčů.

RoboCop: Rogue City

2. listopadu vyjde hra podle ikonického robotického policisty. Ano, jde o oblíbeného “hrdinu” RoboCopa. Aktuálně se zdá, že jde o nejlepší hru, kterou kdy studio Teyon připravilo, minimálně to naznačily velmi kladné ohlasy hráčů, kteří odzkoušeli nedávno dostupnou demoverzi.

My Time at Sandrock

2. listopadu po My Time in Portia přichází další hra na podobném principu. Naším cílem bude obnovit slávu zchátralého město. Budeme farmařit, těžit, stavět, craftit a nebo i bojovat. Nejedná se o nic náročného, jako spíš odpočinkového.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama