Na filmu Warhammer 40K s Henrym Cavillem se začalo aktivně pracovat
i Zdroj: Netflix
Filmy a seriály Novinka Na filmu Warhammer 40K s Henrym Cavillem se začalo aktivně pracovat

Na filmu Warhammer 40K s Henrym Cavillem se začalo aktivně pracovat

Richard Šimáček

Richard Šimáček

19. 12. 2023 09:00 1

Společnost Games Workshop prolomila své rok trvající mlčení ohledně napjatě očekávaného filmu Warhammer 40K Cinematic Universe s Henrym Cavillem. Na filmu se prý aktivně pracuje.

Reklama

Rok poté, co společnost Amazon Studios oznámila, že získala práva na Warhammer 40K a plánuje spustit programové univerzum Warhammeru, jehož výkonným producentem a hlavní hvězdou bude Henry Cavill, společnost Games Workshop konečně potvrdila, že s Amazonem podepsala smlouvu a další fáze projektu může začít. Scénáristé dostanou do ruky první scénář a pak se pustí do práce. 

Zatím není jasné, zda by měl projekt odstartovat filmem, nebo televizním seriálem. Games Workshop naznačuje, že nakonec možná udělá obojí.

„Jediné, co vám můžeme v tuto chvíli říct, je, že se sestavuje elitní skupina scenáristů, z nichž každý má pro Warhammer zvláštní vášeň, aby nám pomohli přenést prostředí a postavy, které máte rádi, na filmové plátno,“ uvedla společnost Games Workshop v příspěvku na blogu. „Tuto slavnou skupinu bude podporovat Henry Cavill, který je připraven zaujmout místo výkonného producenta.“

Ačkoli je to pro fanoušky Warhammeru 40K jistě vzrušující zpráva, neměli by zatím čekat na první pohled. Společnost Games Workshop se snažila zmírnit očekávání tím, že po podpisu smluv často trvá několik let, než se nějaký film nebo televizní pořad uskuteční.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama