Na Crysis 4 pracuje skvělý tým, nechal se slyšet ředitel studia
i Zdroj: Crytek
Crysis 4 Novinka Na Crysis 4 pracuje skvělý tým, nechal se slyšet ředitel studia

Na Crysis 4 pracuje skvělý tým, nechal se slyšet ředitel studia

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 12. 2023 18:00

Šéf vývoje Crysis 4, David Fifield, se vyjádřil k aktuálnímu stavu rozpracovaného projektu. Nic nového neprozradil, nicméně hráče ujistil, že vše jde podle plánu.

Reklama

Zahraniční magazín MP1st vyzpovídal německé studio Crytek, a pokusil se zjistit pár informací o Crysis 4. Pokračování oblíbené sci-fi FPS akce bylo oznámeno už v únoru minulého roku, kdy jsme také mohli vidět krátký teaser. V dubnu letošního roku pak pravděpodobně první in-game záběr, ten ale nikdo oficiálně nepotvrdil. A ani tentokrát jsme se toho moc nedozvěděli, každopádně na hře se dál pracuje, potvrdil ředitel studia, David Fifield.

Crysis 4 je v současné době stále ve vývoji a máme skvělý tým, který na něm pracuje! Jakmile budeme mít další podrobnosti, budeme informovat.

Ačkoliv jsme se z jeho vyjádření nedozvěděli téměř nic nového, minimálně ujistil fanoušky značky, že vše jde podle plánu. První pořádné informace bychom se ale mohli konečně dozvědět v příštím roce.

Co víme..

Příliš toho není, každopádně je jisté, že Crytek využije vlastní CryEngine, na kterém jede celá série. Detaily se nepodařily získat ani ze dvou dostupných teaserů, zatím co v jednom z nich můžeme vidět pouze ikonickou helmu, ve druhém vteřinový záběr na noční město.

Tou druhou a zároveň skvělou zprávou je, že vývoj již nějaký ten měsíc vede Mattias Engström, který se podílel na oblíbené stealth sérii HITMAN.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama