MSI přichází s jarními slevami na notebooky i handheld Claw
i Zdroj: MSI
Článek MSI přichází s jarními slevami na notebooky i handheld Claw

MSI přichází s jarními slevami na notebooky i handheld Claw

Komerční sdělení
6. 5. 2024 10:45

MSI si na jaro připravilo akci určenou pro všechny hráče, kteří hodlají vyrazit na cesty. Ve slevě seženete notebooky i handheld ideální na hraní mimo domov.

Reklama

Steam knihovna plná her lákajících k dohraní, ale váš herní stroj už dosluhuje? V tom případě je ideální čas využít jarních slev, které přináší MSI. Ušetřit můžete tisíce korun za výkonné notebooky a handheld MSI Claw. Nabídka je široká, tudíž si vybere opravdu každý.

Portfolio MSI je rozsáhlé a v každé cenové kategorii najdete herní stroj se zajímavým poměrem ceny a výkonu. Mezi levnější modely se řadí třeba MSI Thin 15, který zaujme osazenou grafikou Nvidia RTX 4050 6 GB, tedy nejnovější generací s podporou pro DLSS 3. Doplňuje ji Intel Core i5, 16 GB RAM a 1 TB SSD. Na hry tedy bude dost místa. Hráče potěší i 144Hz displej.

MSI přichází s jarními slevami na notebooky i handheld Claw
i Zdroj: MSI

Jak už název Thin napovídá, tento notebook je tenký jen 22 mm a váží pouhých 1,86 kg. Proto ho můžeme doporučit třeba studentům. V batohu se zkrátka nepronese a v přestávkách mezi přednáškami si na něm v klidu zahrajete. V akci MSI Thin 15 pořídíte za 22 990 korun, ušetříte tak tisícovku, kterou můžete investovat třeba do rozšíření vaší knihovny her.

Hledáte něco výkonnějšího s lepšími specifikacemi? V tom případě by vám mohl padnout do oka MSI Stealth 16 AI Studio. Řada Stealth je u MSI velmi oblíbená a výrobce tyto stroje osazuje výkonným hardwarem, který se stále vměstná do malého těla. I v tomto případě notebook váží pod dva kilogramy a hodí se tak na pravidelné dojíždění a cestování.

MSI přichází s jarními slevami na notebooky i handheld Claw
i Zdroj: MSI

Uvnitř MSI Stealth 16 AI Studio naleznete opravdu výkonná střeva. Ústředním bodem je Nvidia GeForce RTX 4070 a procesor Intel Core Ultra 7 155H. Plynulý obraz se vykresluje na 240Hz displeji s rozlišením 2560 × 1600 pixelů. Jde tedy s poměrem stran 16:10 o ideální obrazovku pro hry i práci. RAM o kapacitě 32 GB zvládne i několik desítek záložek v Google Chromu a 1 TB SSD znamená opět dostatek místa na všechny vaše hry.

MSI Stealth tak kombinuje opravdu výkonný hardware ve stále tenkém a lehkém těle. Ochuzeni nebudete ani o plnohodnotnou konektorovou výbavu, které nechybí HDMI, ethernet, Thunderbolt 4 a klasické USB. To vše v akci za 52 240 korun, tedy se slevou 5 %.

V nabídce MSI najdeme samozřejmě i řadu dalších strojů s cenovkou vyšší i nižší než zmíněné dva modely. Například MSI Modern 15 pořídíte už za 13 490 korun. Nejde sice o herní stroj, ačkoliv starší tituly nebo třeba plošinovky zvládne. Za nízkou cenu ale získáte notebook bez větších slabin. Full HD displej, 16 GB RAM nebo 512 GB SSD patří v této kategorii k tomu lepšímu. Zároveň se nezapomnělo na rychlé USB 3.2 Gen 2 nebo Wifi 6E. Do práce nebo na studium ideální stroj.

MSI přichází s jarními slevami na notebooky i handheld Claw
i Zdroj: MSI

Na druhé straně portfolia stojí MSI Raider GE78 HX s nekompromisní výbavou. Na RTX 4090 a Intel Core i9 14900HX rozjedete opravdu každou hru na vysoké detaily i při rozlišení 2560 × 1600 pixelů. Náročné hráče kompetitivních titulů zaujme 240Hz obnovovací frekvence, opět bez kompromisů. Výkon z osazených čipů ždímá na maximum i MUX switch, který přemostí integrovanou grafiku v procesoru, aby tu dedikovanou nic nebrzdilo. Zmínit můžeme i 32 GB DDR5 RAM a 2 TB SSD. Za takový herní luxus si sice připlatíte, cenovka se šplhá lehce přes 100 tisíc korun, ale lépe si na notebooku opravdu nezahrajete.

MSI přichází s jarními slevami na notebooky i handheld Claw
i Zdroj: MSI

Na závěr zde máme opravdu přenosné zařízení. Handheld MSI Claw s Intel Core Ultra 5 135H je v akci za 18 990 korun, při pořízení tedy ušetříte tisíc korun. Malé zařízení s pozoruhodným výkonem rozjede na malém displeji řadu her, které již vlastníte. Na 500 GB SSD se jich vejde dostatek i na dlouhé cesty. Dlouhou výdrž zajišťuje 53 Wh baterie. V kombinaci s hmotností jen 675 gramů jde o ideálního parťáka na jarní výlety.

MSI přichází s jarními slevami na notebooky i handheld Claw
i Zdroj: MSI

Kompletní jarní akci MSI najdete na webu zde. Kromě zmíněných modelů se ve slevě nachází i herní notebook MSI Katana 15 nebo menší MSI Modern 14. Výběr je tedy opravdu široký.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama