MSI nabízí 4 přenosné herní bestie. Vybere si ten nejnáročnější hráč nebo tvůrce
i Zdroj: MSI
Článek MSI nabízí 4 přenosné herní bestie. Vybere si ten nejnáročnější hráč nebo tvůrce

MSI nabízí 4 přenosné herní bestie. Vybere si ten nejnáročnější hráč nebo tvůrce

Komerční sdělení
26. 2. 2024 15:00

Hledáte pořádně výkonný herní notebook? V tom případě nemusíte hledat dál. MSI má ve své nabídce ty nejvýkonnější herní stroje, ať už jste hráč nebo i tvůrce obsahu.

Reklama

Společnost MSI je jednou z nejinovativnějších firem na poli herních notebooků. Jelikož trh s herními notebooky se neustále vyvíjí, je potřeba nabídnout vždy to nejlepší. To moc dobře ví i MSI a představila 4 své nejvýkonnější herní mašiny.

Všechny 4 modely mají nejnovější procesory od Intelu 14. generace, tedy procesory Raptor Lake. Ty mají velmi vysokou pracovní frekvenci až 5,8 GHz a využívají moderní architekturu výkonných a úsporných jader. Díky modernímu čipsetu od Intelu je zde i velmi moderní konektivita ve formě Wi-Fi 7, Bluetooth 5.4, Thunderbolt 4 a dokonce i extrémně rychlý 2,5 Gbps ethernet.

Nesmí chybět ani nejmodernější grafické karty od Nvidie GeForce RTX 4000 série. Ty využívají moderní a ultraefektivní architekturu NVIDIA Ada Lovelace. Díky tomu tyto stroje zvládnou jakoukoli hru na nejvyšší detaily, a to i se zapnutým ray tracingem. Nesmí chybět ani technologie DLSS 3, díky které poběží plynule i ty nejnáročnější hry ve vysokých rozlišeních.

Stylový a výkonný stroj pro tvůrce – Stealth 16 AI Studio

Série Stealth je známá svým balancem mezi výkonem a hmotností a stylovým vzhledem. Ani tento rok to není jinak. MSI Stealth 16 váží jen 1,99 kilogramu, a přitom má velice výkonný procesor Intel Core Ultra 7 155H, který má pracovní frekvenci až 4,8 GHz. Ten má i integrované NPU pro akceleraci programů, které využívají umělou inteligenci. Paměť RAM zde nalezneme v kapacitě 16 GB a interní úložiště ve velikosti 1 TB.

MSI nabízí 4 přenosné herní bestie. Vybere si ten nejnáročnější hráč nebo tvůrce
i Zdroj: MSI

Nesmí chybět ani výkonná grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4070 (105W) Laptop. Aby notebook zvládl fungovat dlouho i mimo síť, je zde integrovaná grafická karta Intel ARC a obrovská baterie s kapacitou 99,9 Wh. Stealth 16 má 16palcový QHD+ displej s obnovovací frekvencí 240 Hz. Tvůrci obsahu zase ocení, že displej má IPS panel s 100 % pokrytím barevného prostoru DCI-P3. V rámci výbavy je i kvalitní RGB klávesnice SteelSeries, s možností si upravit barvu u každé klávesy zvlášť. O pohlcující zvuk se stará kvalitní systém 6 reproduktorů.

Výkon pro každého hráče – Vector 17 

Pro náruživé hráče, kteří nepotřebují tolik využívat umělou inteligenci, je zde MSI Vector 17. Ten má extrémně výkonný procesor Intel Core i9 14900HX, který má pracovní frekvenci až 5,8 GHz a má celkem 24 jader. Nesmí chybět ani výkonná grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4070 (215W) Laptop, která má mux switch pro zajištění nejvyššího výkonu. O dostatečnou rychlost systému se stará 32 GB RAM a rychlé SSD úložiště s kapacitou 1 TB.

MSI nabízí 4 přenosné herní bestie. Vybere si ten nejnáročnější hráč nebo tvůrce
i Zdroj: MSI

Vector 17 má 17palcový QHD+ IPS displej s obnovovací frekvencí 240 Hz. Opět zde nechybí 100% pokrytí barevného prostoru DCI-P3. RGB klávesnice SteelSeries s možností si upravit barvu u každé klávesy zvlášť. Dlouhou výdrž zajistí 90 Wh baterie

Ultimátní herní mašina – Raider GE78 

Pro hráče, kteří potřebují pořádně výkonnou mašinu, je zde model MSI Raider GE78. Ten má opět moderní procesor Intel Core i9 14900HX a extrémně výkonnou grafickou kartu NVIDIA GeForce RTX 4080 (250W) Laptop, díky které zvládne rozjet i ty nejnáročnější tituly na maximální detaily, se kterými by si kdejaký herní notebook neporadil. Raider má v základu 32 GB RAM a uložiště s kapacitou 1 TB.

MSI nabízí 4 přenosné herní bestie. Vybere si ten nejnáročnější hráč nebo tvůrce
i Zdroj: MSI

Raider má větší 18palcový QHD+ IPS displej s obnovovací frekvencí 240 Hz s 100 % pokrytím barevného prostoru DCI-P3. Opět je zde kvalitní RGB klávesnice SteelSeries s možností si nastavit každou klávesu zvlášť. O dlouhou výdrž se postará velká 99,9 Wh baterie, díky které se notebook jen tak nevybije ani při náročné práci.

Výkon bez kompromisů – Titan 18

Pokud potřebujete stroj, který zvládne rozjet jakoukoli hru i ve 4K rozlišení, tak je MSI Titan přímo pro vás. Nejen že má výkonný procesor Intel Core i9 14900HX, ale hlavně má tu nejvýkonnější mobilní grafickou kartu NVIDIA GeForce RTX 4090 Laptop (270W), která konkuruje kdejaké grafické kartě ze stolního počítače. Navíc zde najdeme i skvělý 18palcový UHD+ Mini LED IPS displej s certifikací VESA DisplayHDR 1000 a navíc má 100% pokrytí barevného prostoru DCI-P3. Díky tomuto skvělému displeji budete mít vždy sebou přenosné domácí kino.

MSI nabízí 4 přenosné herní bestie. Vybere si ten nejnáročnější hráč nebo tvůrce
i Zdroj: MSI

O zvuk se u MSI Titanu stará šest reproduktorů a baterie je zde v kapacitě 99,9 Wh, takže se jen tak nevybije. Nesmíme opomenout ani bohatou rozšiřitelnost: jsou zde 4 sloty na pamět RAM a 3 sloty na rychlé M.2 SSD disky. V základu je zde celkem 64 GB RAM a velký SSD disk s kapacitou 2TB. Opět zde najdeme RGB klávesnici SteelSeries, ale tentokrát mechanickou. Titan má také unikátní zapuštěný RGB touchpad, který je první svého druhu na světě. Pořádný výkon vyžaduje i pořádné schopnosti chlazení. Titan má výkonný systém chlazení Vapor Chamber, který funguje na principu odpařování kapaliny v rámci okruhu chladicí komory. Jednoduše a efektivně tak lze odvádět nadbytečné teplo.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama