Modern Warfare 3 je nejhůře hodnoceným dílem celé série Call of Duty
i Zdroj: Sledgehammer Games
Modern Warfare 3 Novinka Modern Warfare 3 je nejhůře hodnoceným dílem celé série Call of Duty

Modern Warfare 3 je nejhůře hodnoceným dílem celé série Call of Duty

Richard Šimáček

Richard Šimáček

14. 11. 2023 07:00

Call of Duty: Modern Warfare 3 má podle mnohých jednu z nejhorších kampaní v sérii a má nakročeno k tomu, aby byl nejhorší hrou ze série Call of Duty. Na vině je hlavně krátká doba vývoje.

Reklama

Modern Warfare 3 má na webu Metacriticu, který shromažďuje recenze, průměrnou známku 53 bodů ze 100, což jej řadí o neuvěřitelných 20 bodů pod průměrné hodnocení Call of Duty: Vanguard z roku 2021, které dosud drželo pozici nejhůře hodnoceného titulu se 73 body. Recenze kritiků jsou také nekompromisní. Průměrně hře kritici dávají 6 bodů z 10.

Co se týče uživatelských recenzí, tak ty jsou ještě horší, jelikož probíhá review bombing. Hráči tímto vyjadřují svou nespokojenost s kvalitou hry. Momentálně je průměrné hodnocení od hráčů 1,6 z 10, což je velmi špatný výsledek. Zatím titul ohodnotilo cca 600 hráčů. Recenze na Steamu jsou na tom podobně. Při psaní článku měl MW3 pouze 27 % ze 100 (celkem 3340 recenzí).

Co stojí za neúspěchem hry?

Primární důvod, proč je hra tak špatná, je její velmi krátký vývoj, který trval pouze rok a 4 měsíce což je v herním průmyslu u největšího titulu velmi málo. MW3 má krátkou kampaň a ve velké části v ní nehraje ani žádný soundtrack. Nemluvě o ne moc logickém ději, kde není jasná motivace určitých záporných postav. Hlášky ve hře jsou také podprůměrné, někdy až nesmyslné. Multiplayer na tom není o moc lépe. Spousta map byla vyřazena z map listu, protože vznikly problémy se spawny.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama