Modeři pracují na offline verzi The Day Before
i Zdroj: Fntastic
The Day Before Novinka Modeři pracují na offline verzi The Day Before

Modeři pracují na offline verzi The Day Before

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 12. 2023 10:45

The Day Before je možná zpět! Tedy ne tak, jak byste očekávali. Několik moderů oznámilo, že se pokouší přijít s crackem, který by umožnil hru hrát offline.

Reklama

The Day Before padlo do zapomnění. Po absolutně nevydařeném vydání hry a konci studia Fntastic, se The Day Before zapsalo do dějin jako jedno z největších zklamání a podvodů na hráče v historii. Nicméně, hra potenciál měla a toho by mohli využít modeři.

Pracujeme na hratelné offline verzi The Day Before,

oznámil moder @realluci0 na sociální síti X. Hráči by neměli očekávat žádné zázraky, co se týče obsahu a chyb, ty pravděpodobně jen tak opravené nebudou. Tvůrci pracují doslova na cracku, který přesměruje připojení k serveru na místní připojení. Prakticky by vám to mělo umožnit dostat se do hry a hrát ji i bez připojení k internetu. Otázkou vlastně jen, k čemu celá ta práce je? Ve hře neuvidíme další hráče, a NPC postavy? Ten jeden zombík za 10 minut asi nikoho příliš bavit nebude.

Nutno v závěru podotknout, že i offline režim studio Fntastic už v roce 2021 slibovalo, ale ani na to nikdy nedošlo. The Day Before vyšlo 7. prosince 2023 v předběžném přístupu na Steamu, jen po pár dnech však přišlo oznámení, že hra, i tvůrčí celek končí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama