Moderátorka Sky News: Běž radši ven, vzkazuje rekordmanovi v Tetrisu
i Zdroj: Gencraft / Jakub Hergesell
Novinka Moderátorka Sky News: Běž radši ven, vzkazuje rekordmanovi v Tetrisu

Moderátorka Sky News: Běž radši ven, vzkazuje rekordmanovi v Tetrisu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 1. 2024 08:00

O dosaženém rekordu ve hře Tetris jste jistě v minulých dnech slyšeli. Nicméně moderátorka kanálu Sky News se do teprve 13letého chlapce nepochopitelně pustila.

Reklama

Zhruba v polovině tohoto týdne internetem proletěla informace, že se teprve 13letý chlapec z USA stal rekordmanem ve hře Tetris (v původní 34 let staré hře Tetris). Po dosažení maximálního počtu bodů 999 999 pokračoval i nadále, a to až do chvíle, kdy celá konzole už nevydržela nápor a aplikace spadla do Kill Screenu. Tím pravděpodobně Willis Gibson došel až na úplný konec - a nejspíš je prvním, komu se to v historii NES Tetrisu povedlo, potvrdil to i viceprezident původního Tetrisu Vince Clemente.

Zprávu o úspěchu mladého chlapce sdílel prakticky celý svět. Zatím co herní weby a nejrůznější stránky na sociálních sítích vše sdílely s nadšením, moderátorka zpravodajského kanálu Sky News, Jayne Seckerová, tak u vytržení nebyla. Při reportáži úspěchu Willise dodala celkem nevhodnou/neprofesionální poznámku:

Jako matka bych řekla, vypni to, jdi ven a nadýchej se čerstvého vzduchu, dohrát Tetris není žádný životní cíl,

Celý záznam úspěchu mladého chlapce můžete zhlédnout na YouTube. Jeho konec a reakce, včetně vyjádření Seckerové (51) ze Sky News v přiloženém videu výše. Je podle vás reakce moderátorky přehnaná? Nebo s ní naopak souhlasíte? Dejte nám vědět do komentářů. Nicméně klučiny se zastalo několik veřejně známých osobností, a u nás, jako herního média má rozhodně zastání, my Willisovi gratulujeme!

  • Matka rekordmana: Říkám na to jen, “v pohodě”. Dělá i jiné věci než hraní Tetrisu.
  • Jimmy Bowers (Sumo Digital): Kdyby můj 13letý syn byl rekordmanem v nikdy nepřekonané hře, byl bych na něj opravdu pyšný.
  • Becky Frostová (Rare): Porazit Tetris není životní cíl? Ano, pro TEBE! Kolik světových rekordů jsi vytvořila ve 13 letech? JTakhle zlehčit úspěch tohoto dítěte. Jako matka bych byla zatraceně hrdá. Vyžadovalo to dovednost a odhodlání, skvělá práce!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama