Mnoho hráčů hlásí, že jim byly bez důvodu pozastaveny jejich účty PlayStation Network
i Zdroj: Sony
Novinka Mnoho hráčů hlásí, že jim byly bez důvodu pozastaveny jejich účty PlayStation Network

Mnoho hráčů hlásí, že jim byly bez důvodu pozastaveny jejich účty PlayStation Network

Richard Šimáček

Richard Šimáček

6. 12. 2023 08:00

Mnoho uživatelů konzolí PS4 a PS5 zjistilo, že jejich účty na síti PlayStation Network byly bez zjevného důvodu trvale pozastaveny. Společnost Sony se k problému zatím nevyjádřila.

Reklama

Jak informoval server The Verge, 4. prosince se sociální sítě hemžily stížnostmi uživatelů, kteří hlásili, že již nemají přístup ke svým účtům na síti PlayStation Network. Zatím nikdo neví, co tento problém způsobuje.

“Tento účet je trvale pozastaven v síti PlayStation Network z důvodu porušení podmínek služby PlayStation Network a uživatelské smlouvy,” stálo ve zprávě doručené uživateli X Michaelu Dhaliwalovi, který níže rovněž uvedl, že se proti rozhodnutí nemůže odvolat. Zákaznická služba také údajně Dhaliwalovi před odpojením řekla, aby si prostě vytvořil nový účet, aniž by mu nabídla jakoukoli pomoc nebo vysvětlení jinak.

Ačkoli existuje spousta legitimních důvodů, proč je účet PlayStation trvale pozastaven, mnoho zasažených uživatelů tvrdí, že neví, proč se tak stalo. To mnohé vedlo k domněnce, že se jedná pouze o chybu

Společnost PlayStation se k problému zatím nevyjádřila. Toto je velmi vážný problém, protože účet si sice můžete vytvořit zadarmo znovu, ale nákupy uskutečněné na vašem účtu vám už nikdo nevrátí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama