Midnight Society předvedlo další gameplay záběry z FPS akce Deadrop
i Zdroj: Midnight Society
Deadrop Novinka Midnight Society předvedlo další gameplay záběry z FPS akce Deadrop

Midnight Society předvedlo další gameplay záběry z FPS akce Deadrop

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 10. 2023 13:00

Streamer Dr. Disrespect odprezentoval spousty nových záběrů z jeho chystané FPS hry Deadrop. Na té pracuje více než 50 vývojářů, včetně veteránů, kteří se dříve podepsali například pod Halo nebo Call of Duty.

Reklama

Kontroverzní streamer Dr. Disrespect před více než rokem oznámil vlastní videohru, kterou připravuje se svým týmem Midnight Society. Jeho plány možná byly až příliš ambiciózní, když při odhalení tvrdil, že půjde o battle-royale, který tu ještě nebyl. I po více než roce ale projekt nevypadá bůh ví jak propracovaně a zajímavě. Sám streamer odprezentoval několik hodin z Deadrop. Záběry můžete vidět níže. Nutno samozřejmě podotknout, že jde stále ranou fázi vývoje.

“Studio, založené čtyřmi veterány v oboru, se rozrostlo na více než 50 AAA vývojářů z největších franšíz na světě (Call of Duty, Halo, Fortnite) spolu se stovkami tisíc členů komunity, kteří se zaregistrovali, aby si mohli zahrát Snapshots z našeho vývoje." Deadrop je battle-royale hrou, která údajně nabídne mechaniky a prvky, které jsme doposud neviděli. Vývoj má před sebou ještě nějakou dobu a tak se o datu vydání prozatím ani nespekuluje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama