Michael De Santa by se mohl objevit v GTA 6, naznačil to sám herec Ned Luke
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Michael De Santa by se mohl objevit v GTA 6, naznačil to sám herec Ned Luke

Michael De Santa by se mohl objevit v GTA 6, naznačil to sám herec Ned Luke

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 11. 2023 07:00

Michael De Santa by se mohl objevit v GTA 6, alespoň to naznačuje odpověď herce na jednu z otázek. Co řekl Ned Luke? Nové GTA bude odhaleno už v prosinci.

Reklama

Byl Michael vaší nejoblíbenější hlavní postavou v GTA 5? Potom dobře poslouchejte, dle jeho nejisté odpovědi je velmi pravděpodobné, že o Michaelovi De Santovi uslyšíme také v novém Grand Theft Auto 6.

Na Twitteru se přímo herce Neda Lukea, který zastal právě postavu a dabing Michaela, zeptali fanoušci, zdali jej uvidíme v novém GTA. Jeho odpověď překvapila. Většina by samozřejmě neočekávala Micheala v GTA 6, nicméně sám herec odpověděl, že..

Michael De Santa by se mohl objevit v GTA 6

To je záhada,

reagoval Ned na sociální sítí X (dříve Twitter), a přihodil 5 ikonických hvězd. Jestliže by neměl žádnou roli v novém GTA, jistě by neměl problém zkrátka říct “Ne” nebo “bohužel”, jeho odpověď ale nahrává faktu, že minimálně o Michaelovi uslyšíme. V tuto chvíli jde samozřejmě o pouhou spekulaci.

Pokud by se však Michael De Santa, otec dvou dětí, objevil v GTA 6, nemusel by hrát přímo nějakou z postav. O jeho příběhu můžeme slyšet v jednom z rádií, respektive může dojít na zmínku o něm a jeho parťácích v jedné z vedlejších misí - přeci jen mají Michael, Franklin a Trevor nějakou tu pověst. Jak to všechno bude se dozvíme v následujících týdnech, maximálně měsících.

Odhalení

Nové Grand Theft Auto bude odhalené začátkem prosince, nejčastěji se mluví o účasti Rockstaru na The Game Awards 2023, které se koná od 8. prosince.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama