Matka vyhodila svému synovi herní sbírku za asi 10 milionů Kč
i Zdroj: Spite.cz
Skate Novinka Matka vyhodila svému synovi herní sbírku za asi 10 milionů Kč

Matka vyhodila svému synovi herní sbírku za asi 10 milionů Kč

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 11. 2020 20:07

Budeme se hodně divit, pokud tenhle chlápek tuhle situaci někdy rozdýchá a své matce odpustí.

Reklama

Považujete se za herního nadšence a sběratele her a starých konzolí? Potom byste měli dávat pozor na to, kde si své předměty a cennosti ukládáte. Myslíte, že nechat si je u rodičů je dobrý nápad a tam se jim nikdy nemůže nic stát? Tak to můžete být na velkém omylu. 

Chlápkovi z New Yorku, který již roky nebydlí u svých rodičů se stala celkem nevídaná situace. Matka svému synovi oznámila, že už je to pár let, co uklízela barák a vyházela tolik nepotřebné krámy a staré hry. V tu chvíli by člověka mohl trefit šlak, majitel těchto předmětů vlastnil více než 500 her a silně raritní konzole jako Atari, Coleco, Intelli, Famicom, S Famicom, TGfx, PCE, NG AES, MegaDrive nebo Master System. O některých jste asi pravděpodobně ani neslyšeli a není divu, některé konzole byly populární už v 80' letech.

Majitel dnes už asi bývalé sbírky na Twitteru napsal :

"Lidé zemřou. Právě jsem zjistil, že má matka vyhodila moji sbírku všech asi 500 her. Většina z nich byla ještě zapečetěna. Asi někoho zabiju."

V dalších tweetech zmiňuje, že mu matka vyhodila i další například komiksové sbírky, skateboardy, 14 pedálů a sadu bicí. Ten největší šok přijde ale pravděpodobně až teď. Podle odhadů by mohlo vše, co matka vyhodila dnes vyjít na obrovských 500 tisíc dolarů, což je v přepočtu asi 11 milionů korun.

Zdroj: Twitter
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama