Marvel's Spider-Man 2 bude pravděpodobně jedinou velkou letošní exkluzivitou PlayStation 5
i Zdroj: Insomniac Games
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Marvel's Spider-Man 2 bude pravděpodobně jedinou velkou letošní exkluzivitou PlayStation 5

Marvel's Spider-Man 2 bude pravděpodobně jedinou velkou letošní exkluzivitou PlayStation 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 5. 2023 07:30

Letošní rok by mohl patřit Xboxu, ten v následujících 7 měsících vydá minimálně dvě AAA, exkluzivní hry, zatím co Sony na tom bude poprvé hůře. Pro letošní rok připadá pouze jediná velká hra divize PlayStation Studios.

Reklama

Společnost Sony se před pár dny pochlubila velmi úspěšnou finanční zprávou. Za posledních pár měsíců se prodalo neuvěřitelných 6 milionů konzolí, celkově tím byl dosažen milník 500 milionů prodaných kusů PlayStation. Objevilo se ale i jedno mínus, počet prodaných her oproti minulosti. A lepší to pravděpodobně nebude ani po letošním roce. 

Ve finanční zprávě se totiž můžeme dočíst, že “v minulém roce vydali úspěšně Horizon: Forbidden West a God of War: Ragnarok, zatím co pro letošek je v plánu Marvel's Spider-Man 2”. Vydá Sony letos skutečně pouze jedinou velkou AAA hru od PlayStation Studios? Pravděpodobně ano. 

Marvel's Spider-Man 2 vyjde na podzim 2023
i Zdroj: Spite.cz

Marvel's Spider-Man 2 vyjde na podzim 2023

Insomniac Games oficiálně potvrdilo, že Marvel's Spider-Man 2 vyjde na podzim 2023, tedy zhruba za rok.

15. 12. 2022 20:49

Interních her vzniká několik, pokud se ohlédneme za těmi oznámenými, jde pouze o Marvel's Wolverine, ten je však naplánovaný na rok 2024 až 2025 a to je velmi slabé co se do budoucna týče. Nesmíme ale zapomenout na pomalu blíží se akci PlayStation Showcase 2023, která proběhne v rámci několika týdnů, přesný datum a čas bude upřesněn. Během akce má dojít na několik oznámení, mluví se o Ghost of Tsushima 2 nebo nové akční hře od tvůrců Days Gone, my bychom zde rádi viděli například datum vydání multiplayerového The Last of Us.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama