Marvel 1943: Rise of Hydra od Skydance se ukazuje v prvním traileru
i Zdroj: Marvel Worldwide, Inc.
Rise of Hydra Novinka Marvel 1943: Rise of Hydra od Skydance se ukazuje v prvním traileru

Marvel 1943: Rise of Hydra od Skydance se ukazuje v prvním traileru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 3. 2024 14:00

Amy Hennigová, která se podepsala pod hry jako Uncharted nebo Tomb Raider, právě se svým studiem Skydance New Media představila adventuru Marvel 1943: Rise of Hydra.

Reklama

Již v roce 2021 oznámilo studio Skydance New Media pod vedením zkušené veteránky Amy Hennigové práce na zbrusu nové hře ze světa Marvel. Ta byla mimochodem dříve součástí velkých studií jako Electronic Arts, Ubisoft, Naughty Dog nebo Crystal Dynamics a tak bylo víceméně jasné, co od nové marvelovky očekávat.

Dnes díky prvnímu a naprosto skvělému traileru víme, že jde o Marvel 1943: Rise of Hydra. Debutové video navíc potvrdilo veškeré informace, že se ve hře, konkrétně v období 2. světové války, objeví oblíbení hrdinové Captain America a Black Panther.

Příběh hry odhaluje čtyři hlavní postavy: mladého Steva Rogerse, známého jako Captain America; Azzuriho, dědečka T'Chally a Black Panthera z dob 2. světové války; Gabriela Jonese, amerického vojáka a člena Howling Commandos; a Nanaliho, wakandského špióna usazeného v okupované Paříži.” Píše se v oficiálním popisku hry.

Marvel 1943: Rise of Hydra vyjde v průběhu roku 2025 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Pokud jste velkými fanoušky Marvelu, potom se v následujících několika letech dočkáte spousty her; zmínit musíme například Bladea, Venoma nebo Wolverina. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama